Nedvesen is UV-védelem! Behúzható derék.

Szörfözés Szörf, bodyboard, sárkány - 500 UV-szűrő szörfpóló  TRIBORD - Szörf kiegészítők
Szörfözés

500 UV-szűrő hosszú ujjú női szörfpóló, kelta fekete TRIBORD

TRIBORD
Szörfözéshez, a napvédelemre. 22°C-nál melegebb vízben.Rendszeres használatra. Irritáció elleni védelem 2 óra használatra. UPF 50+ UV-szűrő felső, amely még vízben is véd a naptól. Véd a deszkával való érintkezés által okozott kidörzsöléstől. Derékban behúzózsinór.

Szín : FEKETE / Poroszkék / NARANCSSÁRGA

Méret
Decathlon
ig 3 690Ft %

Minimum

3 690Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
3 690Ft %
3 690Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8356882
TERMÉKELŐNYÖK
Bőrbarát Testhez simuló szabásvonal, hónaljnál varrásmentes kialakítás. 2 óra használat.
Stabilitás A felső aljában szorítózsinór és csat található: jól tart.
Napvédelem Textil UPF50+. Hosszú ujjú. Az UV-sugarak min. 95%-át kiszűri nedvesen is.
Gyors száradás Gyorsan száradó szintetikus poliészter anyag.
Könnyű kezelhetőség Az anyag szövése révén nem szedi fel a homokszemeket.
Könnyű le- és felvétel Nyaknál félig cipzáras.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Hogyan válasszunk UV-védő felsőt? (1. rész) Valamennyi UV-védő felsőnk UPF50+ védelmet nyújt, vagyis maximális nap elleni védelmet biztosít.
Vagyis az ujjhossz alapján dől el a választás, valamint a használat intenzitása alapján. Szörfözés közben erős behatások érik a ruházatot, ezért úgy döntöttünk, hogy külön termékválasztékot fejlesztünk ki kifejezetten szörfözéshez.
Szörfözés esetén az időtartam alapján választunk: 1 óra, 2 óra vagy 3 óra.
Hogyan válasszunk UV-védő felsőt? (2. rész) Időtartam szerint) 1 óra: Alkalmankénti használatra. Bő (könnyen felvehető és szárazon kényelmes) vagy szűk (nedvesen kényelmesebb) fazon között választhat. A termék a rövidnadrághoz csattal rögzíthető, így nem mozdul el.
2 óra: Rendszeres használatra. A varrások nélküli rátétek hónaljban és a behúzónál növelik a nedves ruházat kényelmességét és stabil tartását.
3 óra: Intenzív használatra. Nagyobb hőtartású, így több időt tölthet a vízben.
Nedvesen is véd az UV-sugárzástól! A UV-védelemmel ellátott TRIBORD textilanyag az UVB-sugarak minimum 98%-át, az UVB-sugarak 95%-át megszűri (50+ védőfaktor). Megfelel az EN-13758-2 szabványnak, garantáltan hatékonyan véd a napsugárzástól. Vízi sportokhoz, a vízben és vízparton is praktikus.
A textilszálakba integrált kerámia részecskék tartós védelmet biztosítanak a mosás után is.
Mit jelent az UPF 50+ (F50) jelölés? Az UPF (Ultra Violet Protection Factor) világszinten használt, szabványosított napvédő faktorszám. A ruházati termékek védőfaktorát mutatja, azaz az UV-sugarak kiszűrésének arányát.
A szabvány előírásait figyelembe véve, a termék az UV-sugarak min. 95%-át ki kell szűrje. Az 50+ faktor azt jelenti, hogy a termék az UVA-sugarak min. 95%-át, az UVB-sugarak min. 98%-át kiszűri.
Nem irritálja a bőrt Véd a szörfdeszka vagy a bodyboard okozta kidörzsöléstől és ebből adódóan a bőrirritációtól. Overall alatt is viselhető, megakadályozza a kidörzsölődést, főleg a nyaknál és a hónaljnál. A hónaljnál lévő varrásmentes kialakítás csökkenti az ismétlődő evező mozgásból adódó irritációt. Teszteljárásaink bizonyították, hogy 2 órás sportolás során alig jelentkezett irritáció.
Rögzítés A Tribord UV-szűrő póló behúzózsinórral készült, mely a csípőnél található. Segítségével összehúzható a póló, ezáltal jobb tartást biztosít. A fürdőnadrág zsinórja is átfűzhető rajta, így a felső nem csúszik fel mozgás közben.
Véd a szél ellen és melegít! Csak az UV-védő felső viselése esetén az ajánlott minimális vízhőmérséklet 22°C. Ezt az értéket a levegő hőmérséklete mind felfelé, mind pedig lefelé befolyásolhatja.
Melegtartó modelljeink (2 óra feletti használat) vagy polárból, vagy neoprénből, vagy e két anyag kombinációjából készülnek. 15 km/óránál nagyobb szél zavaró hatású lehet. Ez esetben válasszon neoprén anyagú modellt.
Hogyan válasszunk UV-védő felsőt vízi sportokhoz? UV-védő felsőinket a szörfözők legmagasabb elvárásai szerint terveztük.
A tervezés során arra törekedtünk, hogy az overall más vízi sportokhoz, úgymint úszás, kitesurf, vitorlázás, wakeboard, vízisí, aktív tengerjárás (longe-côte) vagy SUP (stand-up paddle) is ugyanolyan jól használható legyen.
Napsugárzás elleni védelem A póló ugyan védelmet biztosít a napsugarakkal szemben, azonban figyelembe kell venni bizonyos jelenségeket, például a napsugarak visszaverődését (vízről, homokról), a hőséget, a napszakot. A póló viselete mellett további védelem is szükséges: napszemüveg, sapka vagy kalap, megfelelő napvédő krém rendszeres használata, folyamatos folyadékpótlás stb.
Útmutató a napsütés elleni védelemhez http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
ANYAGÖSSZETÉTEL
Kezelési útmutató: Az első használat előtt mossa ki!. Használat után tiszta vízben öblítse!.
mosás tippek
Géppel mosható max. 30°C-on
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Korlátozott felhasználás: Víz>22°C. Nedvesen is véd a naptól. 95%-os UV-szűrés.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A napvédelmet biztosító összetevőket mérnökeink laboratóriumban tesztelték. Megfelel az érvényben levő szabványnak: EN 13758-2. A gyártás megkezdése előtt a felhasználandó anyagokat teszteljük. A külső laboratóriumi teszteket a saját mérőkészülékeinkkel végzett tesztekkel is kiegészítjük. A termékeket nedves és száraz állapotban laboratóriumi körülmények között, majd tényleges használat közben is (használat során bekövetkező nyúlás) megvizsgáljuk.
Szakértőnk ajánlása Tervezőcsapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE