Praktikus a golfpályán és a mindennapokban!

500 UV piros golfesernyő

Golfozónak esős vagy napos időben. A golfesernyő olyan elegáns, hogy hétköznap is bátran használható! Véd az esőtől és a napsugaraktól! UPF 50

Szín : PIROS

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8341534
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A stílus a részletekben rejlik Kellemes tapintású Eva habszivacs fogantyú.
Méretek Átmérő: 123 cm.
Magasság: 96 cm.
Súly: 580 g-ban
Inesis koncepció Termékeinket úgy fejlesztjük, hogy megfeleljenek a felhasználó igényeinek. Az INESIS egy szenvedélyes golfozókból álló csapat, amely a tanácsaiknak köszönhetően minden terméket úgy fejleszt, hogy golfozni mindig öröm legyen.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A termékek értékelése és jóváhagyása tekintetében bízunk golfozóinkban. A termékeinkkel kapcsolatos véleményeket és észrevételeket figyelembe véve járunk el. Alább olvashatja az Inesis esernyőre vonatkozó véleményeket, és ha úgy kívánja, Ön is hozzájárulhat a termékeink fejlesztéséhez azzal, hogy megosztja velünk a véleményét.
Szakértőnk ajánlása Kopásállósági, vízhatlansági és színtartási, valamint UV teszteknek vetettük alá ezt az esernyőt. Ezek a tesztek garantálják azt a magas színvonalat, melyet elvárunk magunktól a gyártás minden szakaszában. Ha e tesztek ellenére mégsem elégedett teljesen az esernyővel, juttassa el nekünk véleményét és figyelembe vesszük az észrevételeit!
VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE