Állítható kapucni és kézmelegítő zsebek.

500 meleg női hajóskabát

Rendszeres hajózáshoz hideg, szeles időben (erős szél, intenzív eső, hullámzó tenger). Testhezálló légáteresztő kabát, véd intenzív eső ellen. Praktikus és funkcionális: számos vízhatlan zseb és a hideg levegő bejutását megakadályozó állítható szélek.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8373684
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Vízhatlanság Az exkluzív vízhatlan összetevő szárazon tartja a testet erős záporban is. A ruhadarabot 4 órás viharteszt során teszteltük, 300 l/h/m² mennyiségű vízzel: ez idő alatt egy csepp sem szivárgott át a szöveten. Az összetevő vízhatlansága legalább 10000 mm-es vízoszlop nyomásáig garantált.
Kézmelegítő zsebek: Két nagy, mikropolárral bélelt, meleg cipzáras kézmelegítő zseb a medencénél: védi a kezét a széltől és az esőtől, szükség esetén a kiegészítők is elférnek benne.
Állítható mandzsetta: Az ujjak végén hajtás és tépőzáras pánt található, így a kabátujj a csuklóhoz igazítható.
A kabát záródása: A hosszanti cipzár injektált műanyag fogas kialakítású (ahogy a zsebek cipzárjai is): a fogak különleges formája ellenáll a só oxidáló hatásának. Külső és alsó hajtóka vízelvezető csatornával: teljes vízhatlanságot biztosít.
A kabát alja rögzítővel ellátott zsinórral állítható, behúzható.
Mit jelent egy termék légáteresztő-képessége és a RET-index (páraáteresztő-képesség), amellyel mérhető? Egy szövet légáteresztő képessége azt mutatja, hogy milyen mértékben képes kivezetni a test által keltett nedvességet. Ennek mértékegysége a RET (Resistance Evaporative Transfert) (ISO 11092 szabvány). Minél kisebb a RET-index értéke, annál inkább légáteresztő a szövet. 6-9 közötti RET: nagymértékben légáteresztő, 10-13 közötti RET: jó légáteresztő, 14-17 közötti RET: légáteresztő, 18-20 közötti RET: kis mértékben légáteresztő, 20-nál magasabb RET-érték: nem légáteresztő.
Mit jelent az anyag vízlepergetése? Az anyag vízlepergető képességét a külső felületén alkalmazott kezeléssel érik el. melynek révén a szövet nem nyeli el a vizet, hanem lepereg az anyagról. Az anyag így nem ázik át, könnyű és légáteresztő marad, meleget biztosít a mellény viselőjének. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni. Erre a célra megfelelő termékek kaphatók áruházainkban.
Miért fontos, hogy egy termék védjen a széltől? A széllel szembeni védelem kulcsfontosságú mind a mozgás, mind pedig a pihenés során, hiszen a szél jelentős mértékben hűti a testet. A „Windchill”-modellezés megmutatja, milyen a hőérzet szél és hideg esetén: ha a hőmérséklet 5°C-os és 30 km/órás szél fúj, 0°C-ot érzünk. Ha a levegő hőmérséklete 0°C-os és 40 km/óra sebességű szél fúj, úgy érezzük, hogy - 7°C van. Anyaga véd a széltől.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE