Állítható kapucni és kézmelegítő zsebek.

Hajózás, dingi, windsurf Hajózás, dingi, windsurf - 500 meleg férfi hajóskabát TRIBORD - Vizisportok - OLAIAN, ITIWIT, ORAO, SUBEA
/common/3Dpictures/a/e09b618949424c3d8c0d9b1264839304.zip/index.html
Hajózás, dingi, windsurf

500 meleg férfi hajóskabát, sötétszürke/világosszürke színű TRIBORD

TRIBORD
Rendszeres hajózáshoz hideg, szeles időben (erős szél, intenzív eső, hullámzó tenger). A lélegző anyag kiváló védelmet nyújt hosszantartó esőben a vitorlázáshoz. Praktikus és funkcionális: számos vízhatlan zseb és a hideg levegő bejutását megakadályozó állítható szélek.
Méret
Decathlon
ig 24 990Ft 32%

Minimum

16 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől 2017/01/05 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: 2017/01/05 Érvényes a készlet erejéig.
24 990Ft %
24 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8367654
TERMÉKELŐNYÖK
Vízhatlanság Min. 10000 mm. 4 órás záporteszt: 300 l/h/m2 vízzel. Fedett cipzárak.
Meleg Mikropolárral társított, préselt vatelin bélés.
Szélálló Magas gallér, membránnal ellátott szövet: véd a szél hűtő hatásától.
Légáteresztés Nedvszívó membránja kivezeti az izzadságot (RET=12).
Zsebek 2 külső zseb, 2 kézmelegítő zseb, 2 hálós zseb és 1 belső cipzáras zseb.
Vízlepergetés Speciális vízlepergető felületkezelés.
Tartós használat Vízhatlan, hőszigetelő, tartós anyag és kiképzés.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Vízhatlanság Az exkluzív vízhatlan összetevő szárazon tartja a testet erős záporban is. A ruhadarabot 4 órás viharteszt során teszteltük, 300 l/h/m² mennyiségű vízzel: ez idő alatt egy csepp sem szivárgott át a szöveten. Az összetevő vízhatlansága legalább 10000 mm-es vízoszlop nyomásáig garantált.
Kapucni 3 irányban állítható, vatelinbéléses, meleg kapucni: optimális kényelem. A kapucni magasságát rögzítőkkel ellátott gumizsinórral állíthatja; a megfelelő látómezőt a kapucni hátulján, szintén rögzítőkkel ellátott gumizsinórral biztosíthatja; a napellenző magasságát pedig a kapucni tetején található tépőzárral szabályozhatja.
Iratok és kiegészítők védelme A dzsekin: belső vízálló zseb. Két, nagyon könnyen hozzáférhető, cipzáras mellényzseb. Két rugalmas hálózseb kesztyű és sapka tárolására.
Kézmelegítő zsebek Két nagy, mikropolárral bélelt, meleg cipzáras kézmelegítő zseb a medencénél: védi a kezét a széltől és az esőtől, szükség esetén a kiegészítők is elférnek benne.
Állítható mandzsetta Az ujjak végén mikroszálas hajtás és hőformált pánt található: a kabátujj a csuklóhoz igazítható.
A kabát záródása A hosszanti cipzár injektált műanyag fogas kialakítású (ahogy a zsebek cipzárjai is): a fogak különleges formája ellenáll a só oxidáló hatásának. Külső és alsó hajtóka vízelvezető csatornával: teljes vízhatlanságot biztosít.
A kabát alja rögzítővel ellátott zsinórral állítható, behúzható.
A kabát bélése Mikropolárral társított vatelin bélés kiváló hőszigetelési mutatóval (zárt kabát: 2,63 pont) .
Mit jelent egy termék légáteresztő-képessége és a RET-index (páraáteresztő-képesség), amellyel mérhető? Egy szövet légáteresztő képessége azt mutatja, hogy milyen mértékben képes kivezetni a test által keltett nedvességet. Ennek mértékegysége a RET (Resistance Evaporative Transfert) (ISO 11092 szabvány). Minél kisebb a RET-index értéke, annál inkább légáteresztő a szövet. 6-9 közötti RET: nagymértékben légáteresztő, 10-13 közötti RET: jó légáteresztő, 14-17 közötti RET: légáteresztő, 18-20 közötti RET: kis mértékben légáteresztő, 20-nál magasabb RET-érték: nem légáteresztő.
Mi a "zuhanytesztnek" is nevezett vízhatlansági teszt? Protokoll szerint végzett teszt, melynek során a kabátot különböző időjárási körülményeket szimuláló „zuhanytesztnek” vetik alá.
Minden anyag vízhatlannak bizonyult egy több, mint 4 órás l/h/m²450 l/h/m²-es teszt során.
Vízlepergető anyag Az anyag vízlepergető képességét a külső felületén alkalmazott kezeléssel érik el. melynek révén a szövet nem nyeli el a vizet, hanem lepereg az anyagról. Az anyag így nem ázik át, könnyű és légáteresztő marad, meleget biztosít a mellény viselőjének. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni. Erre a célra megfelelő termékek kaphatók áruházainkban.
Miért fontos, hogy egy termék védjen a széltől? A széllel szembeni védelem kulcsfontosságú mind a mozgás, mind pedig a pihenés során, hiszen a szél jelentős mértékben hűti a testet. A „Windchill”-modellezés megmutatja, milyen a hőérzet szél és hideg esetén: ha a hőmérséklet 5°C-os és 30 km/órás szél fúj, 0°C-ot érzünk. Ha a levegő hőmérséklete 0°C-os és 40 km/óra sebességű szél fúj, úgy érezzük, hogy - 7°C van. Anyaga véd a széltől.
Mit mutat meg a clo-index? A clo-index a meleg kabát hőszigetelését mutatja meg. A ruházat anyagát testhőmérsékleten és ellenőrzött külső hőmérsékleten teszteljük. A clo-index megmutatja a ruhadarab hőszigetelő képességét, azaz, hogy mennyire tudja megőrizni a test melegét a ruházat. Minél nagyobb a clo-index, a ruhadarab anyaga annál jobban meg tudja tartani a test által leadott hőt.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Másodlagos bélés
100.00% Poliamid
Fő anyag
100.00% Poliamid
Elsődleges bélés
100.00% Poliészter
Töltet
100.00% Poliészter
Kezelési útmutató: Mossa elkülönítve az első mosás során. Mosásakor ne használjon öblítőt!. Vegytisztítása tilos!.
mosás tippek
Géppel mosható max. 30°C-on
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Tárolás Tárolja száraz helyen a terméket. Ne tegye hőforrás közelébe vagy radiátorra, mert károsodhat a lélegző membrán bevonat.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Szimulált záporban teszteltük a terméket. A teszt során 4 órán át bőséges esőnek tették ki a kabátot (300 l/h/m2), de az mindvégig száraz maradt.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE