Követi a láb formáját, nem csúszik el és szellős.

500 kerékpáros zokni, kék

Rendszeres (alkalmanként 2 órás) kerékpározáshoz. A lábfejnél kialakított rugalmas tartósáv nem engedi elcsúszni kerékpározás közben az anatómiai kialakítású zoknit. Vékony zokni a frissesség érzéséhez.

Szín : Sötét olajkék

 

Ref. : 8353898
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Miért válasszak B'TWIN kerékpáros zoknit? Kerékpározás közben, akár versenyen, akár kiránduláskor a láb nagy igénybevételnek van kitéve. Pedálozáskor a zokni dörzsölődheti a lábat, ami az izzadsággal együtt még kellemetlenebb lehet. E kellemetlenség kivédésére a zoknit kerékpáros használatra fejlesztették ki a minél kényelmesebb viselet megteremtéséhez.
A könnyű anyagból készült B'Twin 500 kerékpáros zokni kivezeti az izzadságot és kényelmes viseletet nyújt a rendszeres kerékpározáshoz.
Karbantartási tanácsok Mosógépben 30°C hőmérsékleten mosható, szintetikus programmal. Fordítsa ki a ruhadarabot! Kevés mosószert adagoljon! Ne használjon öblítőt! Vállfán szárítsa meleg, jól szellőző helyen. Szárítógépben nem szárítható. Vegytisztítása nem ajánlott. Ne használjon klórt.Ne helyezze radiátorra!
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE