Tökéletes választás az első versenyekre.

500 golflabda 12 db, fehér

Golfozáshoz egész évben, edzésre és mérkőzésre egyaránt megfelelő. Játsszon szabadon! 500-as labda: tökéletes választás az első versenyekre.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8338879
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Az Inesis elképzelései Golflabdáinkat úgy alakítjuk ki, hogy tökéletes kényelemben golfozhasson. Termékválasztékunkat csapatunk a vásárlói véleményeket figyelembe véve fejleszti és teszteli játék közben. Vásárlóink közreműködésével labdáinkat folyamatosan fejlesztjük, hogy még nagyobb szabadságot nyújtson Önnek a játék.
A stílus a részletekben rejlik az 500-as labda kompressziója 90-es
A kompresszió értéke a labda merevségét jelzi. A labda elütéskor behajlik vagy összenyomódik mielőtt elrepül. Ha a swing ütése nem túl gyors, alacsony kompressziós labdára van szüksége, míg ha a swing ütése gyors, magas kompressziós labda a megfelelő.
A labda súlya 45,93 gramm. Lépsejtek száma: 440
Szerkezet: 2 darab
mag: gumi
Bevonat: surlyn
A termék története Ezt a labdát azért hoztuk létre, hogy segítse a játékost mind az első golfórákon mind pedig az első versenyeken. Azt szerettük volna, hogy ez a labda mindenki számára elérhető áron legyen kapható, míg továbbra is a Royal and Ancient vizsgálja be a versenyekhez.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A golfkiegészítők értékelése és jóváhagyása tekintetében bízunk golfozóinkban. Figyelembe vesszük a termékeinkre vonatkozó véleményeket és osztályzatokat, és ezek fényében cselekszünk, ha a termék értékelése nem kielégítő. Vásárlóink 500-as golflabdáról szóló értékeléseit Ön is megtekintheti, mi több, saját véleményét is megoszthatja velünk, így aktívan részt vehet a fejlesztésében.
Szakértőnk ajánlása Ezt a labdát tartóssági teszteknek vetették alá, hogy ellenőrizzék ellenáll-e az ismétlődő ütéseknek. E teszteket külső laboratórium végzi el, és segítségükkel ellenőrizhető, hogy minőségi követelményeinket az egész tervezési folyamat során betartják. Ha e tesztek ellenére mégsem elégedett teljesen a labdával, juttassa el nekünk véleményét és figyelembe vesszük az észrevételeit!
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE