Kényelmes és légáteresztő!

500 férfi golfkesztyű, fekete

Golfozáshoz, száraz időben. Nagyobb kényelem az ujjak között található elasztán betoldásoknak köszönhetően.

 

Ref. : 8307839
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Az Inesis koncepciója Úgy dolgozzuk ki termékeinket, hogy azokban tudásszintjétől és swingjétől függetlenül jól érezhesse magát. Az INESIS egy szenvedélyes golfozókból álló csapat, amely a tanácsaiknak köszönhetően minden terméket úgy fejleszt, hogy golfozni mindig öröm legyen.
A termék története Olyan kesztyűt kívántunk létrehozni, amely kiváló tapadást biztosít az ütő fogásához és egyben nagyon kényelmes. Az ujjak között elhelyezett elasztán betoldás javítja a kényelemérzetet és a légáteresztést.
Használati tippek Báránybőrből készült tenyérrész, így jobb ütőfogást biztosít és kiváló érzetet nyújt. Az 500 kesztyű használata száraz időben ideális, de folytathatja a játékot akkor is, ha elkezd esni az eső. Ha nedves lesz, ne tegye a táskába, hanem hagyja, hogy magától megszáradjon, anélkül, hogy hőforrás közelébe helyezné. Így megnövelheti a kesztyű élettartamát.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Az INESIS kíváncsi a férfi és női golfozók véleményére, akik minősíthetik a termékeket. Az információáramlásnak köszönhetően folyamatosan fejlesztjük a termékeinket.
Szakértőnk ajánlása Ezt a kesztyűt kopásállósági teszteknek vetettük alá, hogy lássuk mennyire áll ellen a dörzsölődésnek, amikor az ütő markolatával érintkezik. E rendszeres teszteket külső laboratórium végzi el, és segítségükkel ellenőrizhető, hogy minőségi követelményeinket az egész tervezési folyamat során betartják: ha e tesztek ellenére mégsem elégedett teljesen a kesztyűvel, juttassa el nekünk véleményét és figyelembe vesszük az észrevételeit!
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE