Jól felszerelt 14”-os kerékpár támaszkerékkel.

Kerékpár - BTWIN Kerékpározás - 500 dinoszaurusz kerékpár  B'TWIN - Kerékpár
Kerékpár - BTWIN

500 dinoszaurusz gyerekkerékpár B'TWIN

B'TWIN
3-5 éves gyerekeknek (90-105 cm), kerékpározás tanulásához. 14”-os kerékpár csengővel, szerszám nélkül levehető pótkerekekkel és sárvédővel. A gyerekek kezéhez kialakított fék és a láncvédő ideális és biztonságos megoldás az első kerékpáros élményekhez.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 26 990Ft %

Minimum 26 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8371299
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Váz Speciális B’twin váz. 3-5 éves gyerekek testalkatához kialakított, középen süllyesztett V-alakú váz, így egyszerűbb a felszállás játék közben.
Fékek Gyerekeknek kialakított innovatív fékrendszer (STOP EASY). A hagyományos fékkarhoz képest 30%-kal kisebb erőfeszítést igényel a fékezés.
Dobfék hátul, canti-fék elöl.
Üléspozíció Speciális b’Twin kormány és markolat.
Kényelmes szivacsos nyereg.
A kormányt a gyerekek testméretéhez terveztük, nagysága és markolata illeszkedik a kis kezekhez. Magassága állítható, így együtt "nő" a gyerekkel. A nyereg magassága szerszám nélkül állítható.
Kerék/abroncs Felfújható gumibelsővel rendelkező barázdált gumiköpenyek. A B'TWIN választása olyan gumiköpenyre esett, mellyel könnyen át lehet hajtani az akadályokon (járdaszegély stb.) és jól tapad a terepen (földút, gyep stb.).
Váltó Kazettatest. Biztonságosabb: a gyereknek nem kell pedálozni, még a lejtőn sem.
Biztonságos láncvédő Speciális b’Twin láncvédő a műanyagba illesztett mintával. A B'TWIN fejlesztette ki azokat az összetevőket, amelyek teljesen beburkolják a mechanikus részeket (fékkar, lánc, szabadon futó kerék stb.), így maximálisan csökken a becsípődés (ujj), beakadás (cipőfűző) és a ruha szennyeződésének kockázata.
Kiegészítők/felszerelés Sárvédő, csengő, speciális b'Twin (kézzel felcsavarozható) támaszkerekek. Szerszám nélkül fel- és leszerelhető: könnyen szállítható, ideális tanuláshoz. B'twin kerékpár tartóbot (külön kapható) helyezhető rá, így gyermeke könnyen és biztonságban tanulhat kétkeréken kerékpározni.
Súly 8,7 kg.
Jogszabályok Figyelem! Kizárólag 3-5 éves gyermekeknek ajánlott! 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. A kis méretű alkatrészek lenyelhetők. Felnőtt felügyelete mellett használható, védősisak és védőfelszerelés viselete szükséges. Ne használja közúton!
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE