Golfozzon bermudában és színesen!

500-as női bermuda, kék

Golfozóknak napos időben. Golfozzon bermudában és színesen!

 

Ref. : 8355146
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Az Inesis tervezte Úgy dolgozzuk ki bermuda nadrágjainkat, hogy azokban tudásszintjétől és swingjétől függetlenül jól érezhesse magát. Az INESIS egy szenvedélyes golfozókból álló csapat, amely a tanácsaiknak köszönhetően minden terméket úgy fejleszt, hogy golfozni mindig öröm legyen.
A termék története A pamut női bermuda az eddig már elismert nagy klasszikus modelleket egészíti ki: 500-as póló, 500-as pulóver és a SMAR'TEE nadrág. Széles színválasztékban létezik, a színek egymás között keverhetők, így kialakíthatja a saját stílusát.
A stílus a részletekben rejlik 100% mosott pamutból készült bermuda nadrág, hajlékony és puha. Az 5 db övbújtatóba legfeljebb 4,5 cm széles öv fűzhető.
A 2 oldalzsebből könnyen elővehető a tee, a labda és a pitch emelő.
Modellünk viseli. A 40-es méret 1,69 m magas nőnek ideális.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A bermudák értékelése és jóváhagyása tekintetében bízunk golfozóinkban. A termékeinkkel kapcsolatos véleményeket és észrevételeket figyelembe véve járunk el. Vásárlóink pamut bermuda nadrágra vonatkozó termékértékeléseit Ön is megtekintheti alább, sőt mi több, saját véleményét is megoszthatja velünk, így aktívan részt vehet a termékek fejlesztésében.
Szakértőnk ajánlása Ezt a bermuda nadrágot egymást követő mosási és szárítási teszteknek vetették alá a forma- és színtartó képesség ellenőrzése érdekében. E rendszeres teszteket külső laboratórium végzi el, és segítségükkel ellenőrizhető, hogy minőségi követelményeinket az egész tervezési folyamat során betartják: Ha e tesztek ellenére nem teljesen elégedett a bermuda nadrággal juttassa el nekünk véleményét és mi figyelembe vesszük azt.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE