Tapadás és elegancia!

500-as női balkezes kesztyű

rendszeresen golfozó hölgyeknek Tapadás és elegancia!

 

Ref. : 8329176
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Az Inesis koncepciója Úgy dolgozzuk ki termékeinket, hogy azokban tudásszintjétől és swingjétől függetlenül jól érezhesse magát. Az INESIS egy szenvedélyes golfozókból álló csapat, amely a tanácsaiknak köszönhetően minden terméket úgy fejleszt, hogy golfozni mindig öröm legyen.
A termék története Olyan női kesztyű kialakítására törekedtünk, amely jól tapad az ütőhöz és nagyon kényelmes. Az ujjak között elhelyezett elasztán javítja a kesztyű szellőzését és kényelmességét.
Tanácsok és praktikák A tenyérrészen birkabőrből készült, a jó ütőfogás és a kényelemérzet érdekében.
Az 500-as kesztyű viselése száraz időben javasolt, de használható akkor is, ha elkezd esni az eső. Ebben az esetben használat után természetes módon hagyja megszáradni a kesztyűt a golftáskából kivéve, sugárzó hőtől távol. Ily módon nő a kesztyű élettartama.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Számítunk női és férfi golfozóinkra termékeink osztályozásánál és jóváhagyásánál. Figyelembe vesszük a termékeinkre vonatkozó véleményeket és osztályzatokat, és ezek fényében dolgozunk. Vásárlóink termékértékeléseit Ön is megtekintheti az alábbi kesztyűn, sőt mi több, saját véleményét is megoszthatja velünk, így aktívan részt vehet a termékek fejlesztésében.
Szakértőnk ajánlása Ezt a kesztyűt kopásállósági teszteknek vetettük alá, hogy lássuk mennyire áll ellen a dörzsölődésnek, amikor az ütő markolatával érintkezik. E rendszeres teszteket külső laboratórium végzi el, és segítségükkel ellenőrizhető, hogy minőségi követelményeinket az egész tervezési folyamat során betartják: ha e tesztek ellenére mégsem elégedett teljesen a kesztyűvel, juttassa el nekünk véleményét és figyelembe vesszük az észrevételeit!
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE