Golfozzon bermudában és színesen!

500-as férfi bermuda, kék

golfozóknak napos időben. Golfozzon bermudában és színesen!

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8355131
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Az Inesis tervezte Úgy dolgozzuk ki golfbermudáinkat, hogy azokban tudásszintjétől és swingjétől függetlenül jól érezhesse magát. Az INESIS egy szenvedélyes golfozókból álló csapat, amely a tanácsaiknak köszönhetően minden terméket úgy fejleszt, hogy golfozni mindig öröm legyen.
A termék története A pamut bermuda az eddig már elismert nagy klasszikus modelleket egészíti ki: 500-as póló, 500-as pulóver és a SMAR'TEE nadrág. Széles színválasztékban létezik, a színek egymás között keverhetők, így kialakíthatja a saját stílusát.
A stílus a részletekben rejlik Már ismeri a Smar'tee nadrágot, most nézze meg a bermuda változatát is. A 2 mély zsebből könnyen elővehető a tee, a labda és a pitch emelő. A 6 övbújtatón egy 4 cm széles öv fér át.
Modellünk viseli. A 44-es méret 1,79 m magas férfinak ideális.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A bermudák értékelése és jóváhagyása tekintetében bízunk golfozóinkban. A termékeinkkel kapcsolatos véleményeket és észrevételeket figyelembe véve járunk el. Vásárlóink pamut bermuda nadrágra vonatkozó termékértékeléseit Ön is megtekintheti alább, sőt mi több, saját véleményét is megoszthatja velünk, így aktívan részt vehet a termékek fejlesztésében.
Szakértőnk ajánlása Ezt a bermuda nadrágot egymást követő mosási és szárítási teszteknek vetették alá a forma- és színtartó képesség ellenőrzése érdekében. E rendszeres teszteket külső laboratórium végzi el, és segítségükkel ellenőrizhető, hogy minőségi követelményeinket az egész tervezési folyamat során betartják: Ha e tesztek ellenére nem teljesen elégedett a bermuda nadrággal juttassa el nekünk véleményét és mi figyelembe vesszük azt.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE