Erő, tolerancia és megbízható célzás!

5.0 női fa 3-as golfütő

bármilyen tudásszintű női golfozónak. Erő, tolerancia és megbízható célzás!

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8313034
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A termék története: Azért alkottuk meg ezt a fa ütőt, hogy ideális legyen mind kezdő, mind haladó női golfjátékosaink számára, illetve hogy ugyanazzal az ütővel több pontot szerezhessenek.Női golfjátékosaink, függetlenül a tudásszintjüktől, mind egyetértenek abban, hogy milyen könnyen lehet játszani ezzel az ütővel. Mi, golfozó nők gyakran nagyon ragaszkodunk az ütőnkhöz. Az a tény, hogy olyan ütővel rendelkezünk, amely hosszú távon segíti fejlődésünket, csak tovább fokozza bennünk a játékkedvet.
A stílus a részletekben rejlik: Jelölésekkel ellátott grip, amely segíti a játékost, hogy ösztönösen jó helyzetbe állítsa a kezét. Fa ütője védelme érdekében alkottuk meg ezt a fa ütővédőt.
Fej tulajdonságai: Széles ütőfej és nagy ütőarc biztosítja a fokozott toleranciát a kicsúszott ütéseknél. Dőlésszög (Loft): 3-as fa (15°), 5-ös fa (19°), 7-es fa (22°)
Shaft (nyél) tulajdonságai: Összetétel: grafit, Flex: Női, súly: 55 g
Az Inesis elképzelései: Minden termékünknél a "Liberate your swing" érvényesül.
Márkánk alapköve az a befektetett munka, amellyel az optimális golfozáshoz szükséges zavartalan kényelmet kívánjuk Önnek megteremteni. Mérnökeink közös tervezésében létrehozott és golfozóink által a gyakorlatban is tesztelt termékeinket folyamatosan fejlesztjük az Önök véleményeire támaszkodva. Fejlesszünk együtt az egyszerűbb golfozás érdekében!
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE