Erő, tolerancia és megbízható célzás!

5.0 n°5 balkezes fa ütő

bármilyen szintű golfjátékosnak Erő, tolerancia és megbízható célzás!

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8313039
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A termék története: Azért alkottuk meg ezt a fa ütőt, hogy ideális legyen mind kezdő, mind haladó női golfjátékosaink számára, illetve hogy ugyanazzal az ütővel több pontot szerezhessenek.Női golfjátékosaink, függetlenül a tudásszintjüktől, mind egyetértenek abban, hogy milyen könnyen lehet játszani ezzel az ütővel. Mi, női golfjátékosok, többnyire nagyon kötődünk az ütőinkhez, épp ezért fontos, hogy olyan felszerelésünk legyen, melyet hosszú időn át lehet használni.
A stílus a részletekben rejlik: Úgy alakítottuk ki a nyelek markolatát, hogy fogásuk egészen természetes érzést keltsen.Fa ütője védelme érdekében alkottuk meg ezt a fa ütővédőt.
Az ütőfej sajátosságai: Széles ütőfej és nagy ütőpofa biztosítja az elcsúszott ütéseknél a nagymértékű toleranciát. Ütő dőlésszöge (loft):3-as fa (15°), 5-ös fa (19°), 7-es fa (22°)
Shaft (nyél) tulajdonságai: A szett tartalma:Grafit, flex: Női, súly:55 g
Az Inesis elképzelései: Valamennyi termékünk "Liberate your Swing" márkájú.
Márkánk garantálja, hogy termékeinkben tökéletes kényelemben golfozhat. Termékválasztékunkat csapatunk a vásárlói véleményeket figyelembe véve fejleszti és teszteli játék közben. Vásárlóink közreműködésével fejlesztjük folyamatosan termékeinket, hogy még nagyobb szabadságot nyújtson Önnek a játék.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE