Erő, tolerancia és megbízható célzás!

5.0 driver titanium golfütő

bármilyen szintű golfjátékosnak Erő, tolerancia és megbízható célzás!

 

Ref. : 8313155
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A termék története Ezek a driverek azért készültek, hogy a golfozó hölgyek ugyanazzal az ütővel kezdhessenek, fejlődhessenek vagy alacsonyan célra találjanak. A golfozó hölgyek golftudás-szintjüktől függetlenül értékelni fogják azt, hogy ezzel az ütővel könnyű a játék. A golfozó hölgyek gyakran ragaszkodnak a golfütőjükhöz és az olyan golfütőkben bíznak, amelyeket hosszú ideig használhatnak a golfban elért fejlődésük során, és amely felszabadítja bennük a játékkedvet! !
A stílus a részletekben rejlik Jelölésekkel ellátott grip, amely segíti a játékost, hogy ösztönösen jó helyzetbe állítsa a kezét. Az ütőhöz tartozó favédő borítás a fa védelmét szolgálja.
Fej tulajdonságai Széles ütőfej és nagy ütőpofa biztosítja az elcsúszott ütéseknél a nagymértékű toleranciát. Ütőfej dőlésszöge (loft): 12°
Shaft (nyél) tulajdonságai: Anyag: grafit, Flex: Női, súly: 55 g.
Inesis koncepció Arra törekedünk, hogy a használat során termékeink megfeleljenek az elvárásainak (könnyed játék, kis súly, stb. ). Az INESIS egy szenvedélyes golfozókból álló csapat, amely a tanácsaiknak köszönhetően minden terméket úgy fejleszt, hogy golfozni mindig öröm legyen.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE