Easy rendszer: könnyen összehajtható.

Túrázás - Quechua - 2 SECONDS 3 fős kempingsátor QUECHUA
/common/3Dpictures/a/ad11c5f263dd4978be7724d2ae6c10b1.zip/index.html
Túrázás - Quechua

2 seconds kék és sárga 3 személyes kempingsátor QUECHUA

QUECHUA
3 személyes, gyorsan felállítható és összecsukható sátor. Új generációs, háromszemélyes 2 Seconds sátor: még mindig nagyon könnyű kinyitni, az easy rendszer miatt pedig könnyen összehajtható. Nélkülözhetetlen kempingezéshez!

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 19 990Ft %

Minimum 19 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8358213
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Rudazat, cövekek Rudazat: rendkívül strapabíró, tömör üvegszálas rudazat.
Cövekek: az 5 mm átmérőjű galvanizált acél nem görbül el.
Tárolóhelyek 2 tárolózseb a hálófülkében a holmiknak.
Vízhatlanság Minden Quechua sátrat laboratóriumban és terepen teszteltük: az egész sátrat 200 liter/h/m² (200 mm/h) vízzel, 4 órán keresztül teszteltük! Vízhatlan varrások a duplaponyván.
A dupla rétegű ponyva alatti légáteresztő, poliészter légkamra megvéd a dupla fal belső oldalán lecsapódó vízcseppektől.
Felállítás/lebontás Gyorsan felállítható: önhordó sátor. Felállítás után is áthelyezhető, illetve szélcsendben cövekelés nélkül is, azonnal használható. Easy rendszerének köszönhetően rendkívül könnyen összehajtható.
Szélállás Minden sátrunkat légfúvóval, forgótálcán teszteljük, hogy a sátrak minden oldalát érje szél. A megfelelően felállított sátor kihúzott feszítőkötelekkel kb. 50 km/h-s talajmenti szélben is lakható. (6. szintű erősség).
Méret és súly; méret összehajtva 180 cm széles, 210 cm hosszú hálófülke.
Max. hasznos magasság: 104 cm.
Huzat: 74 cm átmérőjű lapos korong.
Tömeg: 3,6 kg
Bejárat/kijárat Elöl nyílik: hatékony és egyszerű, nagy bejárat, egyetlen cipzárral. A szomszédok szabadon járhatnak ki-be, nem akadályozzák egymást.
Napvédelem A dupla ponyva 30-as védőfaktorú anyaga kiszűri az UV-sugarakat. Figyelem: Nyitott sátorban jelentős lehet az UV-sugárzás: védje a bőrét!
Garancia Mindegyik sátrunkra 2 év garanciát vállalunk, rendeltetésszerű használat esetén (a garancia érvényesítéséhez szükség van a vásárlást igazoló blokkra vagy hűségkártyára). Bármilyen hiba esetén forduljon az Önhöz legközelebb eső Decathlon áruházhoz! 2 év garancia. A Decathlon műhelyeiben javítjuk a rudazatot, alkatrész kapható a sátorhoz.
Szellőzés 1 felső szellőző hátul és 2 légtér a duplaponyva és a sátoralj között: a levegő így cserélődik a hálófülke és a dupla ponyva között, a természetes páralecsapódás mértéke pedig minimálisra csökken.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Quechua sátrak vízhatlanságát nem csak a dupla sátorponyván végzett tesztekkel igazoljuk. Minden Quechua sátor vízhatlanságát 200 liter/h/m² víz alatt teszteljük 4 órán keresztül. Így ellenőrizzük, a víz nem szivárog-e át a varrásokon, a cipzárokon, a hajtókáknál. Sátrainkon széltesztet is végzünk: forgótálcán, légfúvóval teszteljük minden oldalukat. Terepen szintén teszteljük a sátrakat.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE