PRO4 MICHELIN 700X25 abroncs

Kerékpár - BTWIN - 2 db PRO4 700x25 külső gumi MICHELIN
  • Kerékpár - BTWIN - 2 db PRO4 700x25 külső gumi MICHELIN
  • Kerékpár - BTWIN - 2 db PRO4 700x25 külső gumi MICHELIN
  • Kerékpár - BTWIN - 2 db PRO4 700x25 külső gumi MICHELIN
Kerékpár - BTWIN

2 db PRO4 700x25 külső gumi/ETRTO 25-622 MICHELIN

MICHELIN
Országúti kerékpározáshoz, igényes versenyzőknek. Versenyzéshez ideális. 2 db PRO4 MICHELIN 700x25 abroncs országúti használatra.

 

Ref. : 8371322
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A külső gumi kopásának mérése A gumi elhasználódásának illetve esetleges cseréjének megállapításához meg kell vizsgálni a futófelületet állapotát. A kopás jele, ha foszlani kezd a futófelület, apró repedések jelennek meg rajta, laposabbá válik, és főleg, ha elkezd látszódni a karkasz. Ezekben az esetekben a külső gumi kopott és ki kell cserélni.
A külső gumi leszedése A külső gumi leszedéséhez teljesen eressze ki a levegőt a gumibelsőből. Ezután egy gumileszedő segítségével elkezdheti a gumi eltávolítását a felniről.
A külső gumi visszahelyezése A külső gumi visszahelyezéséhez először helyezze vissza a gumi egyik oldalát a felni alá. Ezután fújja fel kb. 30%-os mértékben a gumibelsőt, mielőtt visszahelyezi a felnire (az előzetes felfújás csökkenti a gumibelső becsípődésének esélyét). Ezt követően helyezze a másik oldalát a felnire a szeleppel szemben indulva. Mielőtt teljes mértékben felfújná a külső gumit, ellenőrizze, hogy a belső gumi ne csípődjön a külső gumi és a felni közé.
A külső gumi felfújása Óvatosan fújja fel az abroncsot! Az ajánlott nyomás fel van tüntetve a külső gumi oldalfalán és a külső gumi webáruházban található termékleírásában. Minden kerékpározás előtt győződjön meg arról, hogy megfelelő nyomás uralkodik a külső gumiban.
A szakértő tanácsa A külső gumi felfújásakor ügyeljen a megfelelő keréknyomásra, amelyet a talaj jellege, de különösképpen az időjárási viszonyok határoznak meg. Esős időben csökkentse a nyomást, így megnő a kerék tapadása. Ezzel szemben száraz időben növelheti a nyomást. Minden kerékpározás előtt győződjön meg arról, hogy megfelelő nyomás uralkodik a külső gumiban.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Az optimális minőség elérése érdekében több kritérium alapján, hivatalos engedélyekkel rendelkező laboratóriumban, teszteljük az általunk értékesített külső gumikat (tapadás, ütéscsillapítás, kopásállóság, stb. ).
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE