BIOTECHUSA

Tejsavófehérje, 454g

5 990 Ft
Egységár 13 193,84 Ft/KG
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8540701

Tejsavófehérje komplex, hozzáadott extra aminosavakkal, édesítőszerekkel.

Kiváló fehérjeforrás mindenki számára, hiszen a termékben megtalálható fehérje segít megőrizni az izomtömeget, valamint hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és az izomtömeg növekedéséhez is.

  • FRAMBOISE Nem elérhető
  • CARAMEL Nem elérhető

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Összetétel

    Aszpartám-mentes, tartósítószer-mentes, Széles ízválaszték.

    Csökkenti a fáradtságot

    Azoknak, akik edzés utánra keresnek gyors megoldást regenerálódásukhoz.

    Leírás

    Kényeztesd izmaidat:

    Izomzatunk minőségi tápanyagokkal történő ellátása rendkívül fontos a megfelelő izomműködés, az izomnövekedés, az izommegtartás szempontjából. Hozzánk hasonlóan izmaink is szeretnek „finomakat enni”. Kényeztesd őket és magadat az ínycsiklandóan krémes 100 % Pure Whey fehérjeporral!

    Miért a 100% Pure Whey?

    Mert ez a termék egy kiváló minőségű, 78%-os fehérjetartalmú, magas BV-vel (biológiai érték) rendelkező fehérjepor, amelynek fehérjetartalma 100%-ban tejsavó-fehérje eredetű. A széles ízválasztékkal rendelkező 100% Pure Whey tejsavó-fehérje koncentrátum és tejsavó-fehérje izolátum, illetve hozzáadott aminosavak (L-glutamin, L-arginin és BCAA-k) kombinációja. Míg ízesítetlen verzió kizárólag tejsavó-fehérje koncentrátumot tartalmaz, hozzáadott édesítőszerek, színezőanyagok és aroma nélkül.

    Kiknek ajánljuk a 100 % Pure Whey-t?

    Kiváló fehérjeforrás mindenki számára, hiszen a termékben megtalálható fehérje segít megőrizni az izomtömeget, valamint hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és az izomtömeg növekedéséhez is
    azoknak, akik edzés utánra keresnek gyors megoldást regenerálódásukhoz
    a finom, krémes és változatos ízeket kedvelőknek
    gluténérzékenyeknek.

    Ízesítetlen verziót pedig:

    A reformkonyha szerelmeseinek, hiszen a magas fehérjetartalom és a semleges íz miatt – egészséges, hasznos kalóriában gazdag – ételek, sütemények elkészítéséhez egyaránt használhatjuk
    adalékanyagokra érzékenyeknek.

    Miért szükséges fehérjét fogyasztani?

    A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás. Segít megtartani az izomzatunkat a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, vagy ha idősödünk.

    Miért válassz fehérje kiegészítőt?

    A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékony módja a fehérjekészítmények fogyasztása, csak fehérjepor, shaker és némi víz vagy tej kell hozzá. A fehérjepor könnyen emészthető és a nagymértékű húsfogyasztással ellentétben nem savasít. A fehérjeporok készülhetnek tejből, de lehetnek állati vagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam).

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Használatra vonatkozó korlátozások

    Tárold szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen.

    Vélemények