BIOTECHUSA

Tejsavófehérje, 28 g

490 Ft
Egységár 17 500 Ft/KG
Ref. : 8540698

Krémes tejsavófehérje komplex, hozzáadott aminosavakkal és édesítőszerrel, változatos ízekben.

A széles ízválasztékkal rendelkező 100% Pure Whey tejsavófehérje koncentrátum és tejsavófehérje izolátum, illetve hozzáadott aminosavak (L-glutamin, L-arginin és BCAA-k) kombinációja.

  • FRAMBOISE
  • CARAMEL
  • EPICE

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Fehérje-koncentráció

    Fehérjetartalom: 78%, 4,6 g BCAA tartalom adagonként.

    Gluténmentes

    Gluténmentes. Pálmaolajmentes. Aszpartám-mentes. Tartósítószer-mentes.

    Leírás

    Kényeztesd izmaidat!

    Izomzatunk minőségi tápanyagokkal történő ellátása rendkívül fontos a megfelelő izomműködés, az izomnövekedés, az izommegtartás szempontjából. Hozzánk hasonlóan izmaink is szeretnek „finomakat enni”. Kényeztesd izmaidat és magadat az ínycsiklandóan krémes 100 % Pure Whey fehérjeporral!

    Miért szuper döntés a 100% Pure Whey?

    Mert ez a termék egy kiváló minőségű, 78%-os fehérjetartalmú, magas BV-vel (biológiai érték) rendelkező fehérjepor, amelynek fehérjetartalma 100%-ban tejsavó-fehérje eredetű.

    Kiknek ajánljuk a 100% Pure Whey-t?

    Kiváló fehérjeforrás nőknek és férfiaknak egyaránt, hiszen a termékben megtalálható fehérje segít megőrizni az izomtömeget, valamint hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és az izomtömeg növekedéséhez is.
    Azoknak, akik edzés utáni fehérjét keresnek a regenerálódásukhoz.
    A finom, krémes és változatos ízeket kedvelőknek.
    Gluténérzékenyeknek.

    Miért fogyassz fehérjét?

    A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás. Hozzájárul az izomszövet fenntartásához és növekedéséhez. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, ha fogyni szeretnénk vagy ha idősödünk.

    Miért válassz proteinkiegészítőt?

    A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékony módja a fehérjekészítmények fogyasztása, csak fehérjepor, shaker és némi víz vagy tej kell hozzá.

    Miből készülnek a fehérjeporok?

    A fehérjeporok készülhetnek tejből, de lehetnek állati vagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam).

    Felhasználási javaslat:

    Keverj el 1 adagot (28 g, 1 csapott adagolókanál = 2 púpozott evőkanál) 250 ml vízben és fogyaszd naponta két alkalommal. Edzésnapokon fogyassz egy adagot az edzést követő 45 percen belül, a másik adagot pedig két étkezés között. Pihenőnapokon fogyassz 1 adagot reggel, és 1 adagot este. Használjunk keverőpalackot az elkészítéshez.

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Használatra vonatkozó korlátozások

    Tárold szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen.

    Vélemények