Hőtartó, vízhatlan kabát állítható kapucnival.

Hajózás, dingi, windsurf Hajózás, dingi, windsurf - 100 meleg női vitorlás kabát TRIBORD - Vizisportok - OLAIAN, ITIWIT, ORAO, SUBEA
/common/3Dpictures/a/4597e02d766448a592ddbbfb2353ce04.zip/index.html
Hajózás, dingi, windsurf

100 meleg, vízhatlan és szélfogó női vitrolás kabát, fekete színű TRIBORD

TRIBORD
Alkalomszerű vitorlázáshoz nyugodt, hideg időben (eső és enyhe szél). Hőtartó, viaszbevonatos vitorlás kabát, vízhatlan és rugalmas összetevője védelmet nyújt eső, hideg és szél ellen.
Méret
Decathlon
ig 11 990Ft 33%

Minimum

7 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől 2017/01/10 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: 2017/01/10 Érvényes a készlet erejéig.
11 990Ft %
11 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8367707
TERMÉKELŐNYÖK
Vízhatlanság 4 órán át tartó eső alatt tesztelve. 100% vízhatlan varrások.
Meleg Vattabéléses kabát zsebbel és kapucnival. Állítható kapucnival.
Szélálló Magas nyak, membránnal bevont szövet: véd a szél hűtő hatásától.
Zsebek 2 cipzáros kézmelegítő zseb. Zárható, belső zseb.
Vízlepergetés Speciális vízlepergető felületkezelés.
Ellenáll a sós víznek Anyaga és a cipzár ellenáll a sós víznek és a sós levegőnek.
Tartós használat Vízhatlan, hőszigetelő, tartós anyag és kiképzés.
Környezeti hatás B minősítés-Összehasonlítás: meleg női esőkabát-részletes technikai információk
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Vízhatlanság Az exkluzív Novadry összetevő szárazon tart erős esőben is. A ruhadarabot 4 órás viharteszt során teszteltük 100 l/h/m² mennyiségű vízzel: ez idő alatt egy csepp sem szivárgott át a szöveten. Az összetevő vízhatlansága garantált min. 4000 mm-es vízoszlop nyomása alatt. Varrásai 100%-osan vízhatlanok.
Kapucni Rugalmas zsinórral és két rögzítővel állítható, vatelinbéléses, meleg kapucni: védelem az időjárás ellen. A kapucni szabása, peremének kialakítása nagy látómezőt biztosít.
Kézmelegítő zsebek Két nagy kézmelegítő zseb: melegíti, védi a kezét a széltől és az esőtől, szükség esetén a kiegészítők is elférnek benne.
Állítható mandzsetta Az ujjak vége tépőzárral állítható: a kabátujj a csuklóhoz igazítható, nem folyik be az eső, nem jut be a hideg levegő.
A kabát záródása A hosszanti cipzár injektált műanyag fogas kialakítású (ahogy a zsebek cipzárjai is): a fogak különleges formája ellenáll a só oxidáló hatásának. Külső hajtóka és alsó bújtató: optimális vízhatlanságot biztosít.
Mi a "zuhanytesztnek" is nevezett vízhatlansági teszt? Jegyzőkönyvben rögzített teszt, melynek során a ruházatot különböző időjárási körülményeket szimuláló zuhanynak vetik alá.
Minden termékünk 100%-ban vízhatlannak bizonyult egy több, mint 4 órás 100 l/h/m²- 450 l/h/m²-es teszt során.
Vízlepergető anyag A termék anyagának vízlepergető képessége a szövet külső felületén alkalmazott kezelésnek köszönhető, melynek révén a szövet nem nyeli el a vizet, hanem lepereg az anyagról. Az anyag így nem ázik át, könnyű és meleg marad. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni. Erre a célra megfelelő termékek kaphatók áruházainkban.
Miért fontos, hogy egy termék védjen a széltől? A széllel szembeni védelem kulcsfontosságú mind a mozgás, mind pedig a pihenés során, hiszen a szél jelentős mértékben hűti a testet. A „Windchill”-modellezés megmutatja, milyen a hőérzet szél és hideg esetén: ha a hőmérséklet 5°C-os és 30 km/órás szél fúj, 0°C-ot érzünk. Ha a levegő hőmérséklete 0°C-os és 40 km/óra sebességű szél fúj, úgy érezzük, hogy - 7°C van. A meleg, viaszbevonatos kabát véd a széltől.
Mit mutat meg a clo-index? A clo-index a kabát hőszigetelését mutatja meg. A ruházat anyagát testhőmérsékleten és ellenőrzött külső hőmérsékleten teszteljük. A clo-index megmutatja a ruhadarab hőszigetelő képességét, azaz, hogy mennyire tudja megőrizni a test melegét a ruházat. Minél nagyobb a clo-index, a ruhadarab anyaga annál jobban meg tudja tartani a test által leadott hőt.
Összehasonlító értékelés a termékek környezetre gyakorolt hatásáról A termék környezetre gyakorolt hatását különböző mutatók alapján a teljes életciklust felölelően elemzik. A közzétett átfogó érkelés (A,B,C,D,E besorolás) segítségével más, azonos típusú termékekkel való összehasonlításban (póló, nadrág, hátizsák stb.) könnyen megtalálhatók a legkisebb környezeti hatással járó termékek. A Decathlon tudatosan részt vállal a környezetvédelmi értékelés önkéntes közzétételében.
Magyarázó videó: https://youtu.be/8t63KkRwn_8
sustainability.decathlon.com
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Másodlagos bélés
100.00% Poliészter
Elsődleges bélés
100.00% Poliamid
Külső anyag
100.00% Poliamid
Töltet
100.00% Poliészter
Kezelési útmutató: Mossa elkülönítve az első mosás során. Mosásakor ne használjon öblítőt!.
mosás tippek
Géppel mosható max. 30°C-on
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Tárolás Száraz helyen tárolja! Ne helyezze fűtőtestre, mert az károsíthatja a bevonatot!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Novadry szimulált záporban tesztelte a terméket. A teszt során 4 órán át bőséges esőnek tették ki a ruhadarabot (100l/h/m2100 ), de az mindvégig száraz maradt.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE