Ideális ütő az 5-ös vas helyettesítésére!

100 hibrid 5-ös ütő, 24°

Minden golfozónak. Ideális ütő a nehezebben kezelhető 5-ös vas helyettesítésére!

 

Ref. : 8359958
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A termék története Ezt a driver ütőt úgy terveztük meg, hogy biztosítsa a szükséges toleranciát a kezdő játékos számára a legelső elütésekhez már az első szakasznál.
Tisztában vagyunk azzal, hogy a golf elsajátítása időigényes lehet, ezért a játék öröme gyakran várat magára. A 100 ütők kialakításuknál fogva sokkal toleránsabbak az olykor félrecsúszó ütésekkel szemben, és könnyedén fellendítik a labdát az első szakasztól kezdődően.
Ütő hossza: A 100 hibrid ütő hossza 39 hüvelyk, a fej dőlésszöge (loft) 24°-os. Összehasonlításképpen, egy azonos loft-al rendelkező hibrid ütő hossza átlagosan 40 hüvelyk.
Fej tulajdonságai Loft:24° (loft = ütőfej dőlésszöge). Ideális ütő a nehezebben kezelhető 5-ös vas helyettesítésére.
Nyél (más néven "shaft") tulajdonságai Acél nyél: Flex (nyél merevsége): Regular (= standard kialakítás: se nem túl merev, se nem túl puha). Súly: 120 g. Az átlagos súlynak megfelelő. (Kis súlyról akkor beszélünk, ha az acél shaft súlya megközelítőleg 90 g.)
A stílus a részletekben rejlik Jelölésekkel ellátott grip, amely segíti a játékost, hogy ösztönösen jó helyzetbe állítsa a kezét.
Ütőfej-védővel kapható.
Inesis koncepció Arra törekedünk, hogy a használat során termékeink megfeleljenek az elvárásainak (könnyed játék, kis súly, stb. ). Az INESIS egy szenvedélyes golfozókból álló csapat, amely a tanácsaiknak köszönhetően minden terméket úgy fejleszt, hogy golfozni mindig öröm legyen.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE