A 100-as labda tökéletes az első ütésekhez.

Golf - INESIS Golf - 100 golflabda,12 db, sárga  INESIS - Golf kiegészítők
  • Golf - INESIS Golf - 100 golflabda,12 db, sárga  INESIS - Golf kiegészítők
  • Golf - INESIS Golf - 100 golflabda,12 db, sárga  INESIS - Golf kiegészítők
  • Golf - INESIS Golf - 100 golflabda,12 db, sárga  INESIS - Golf kiegészítők
Golf - INESIS

100 golflabda, 12 db/csomag, sárga színű INESIS

INESIS
Golfozáshoz egész évben, edzésre és szabadidős golfozáshoz egyaránt megfelelő. Játsszon szabadon! A 100-as labda tökéletes az első ütésekhez.

Szín : SÁRGA

 

Ref. : 8338870
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A stílus a részletekben rejlik Felépítés:2 alkotóelem.
Külső héj: Surlyn.
Mag: Gumi.
Dimple (külső bemélyedés) szám: 440.
Kompresszió: 85
Inesis koncepció Termékeinket úgy fejlesztjük, hogy megfeleljenek a felhasználók elvárásainak. Az INESIS egy szenvedélyes golfozókból álló csapat, amely a tanácsaiknak köszönhetően minden terméket úgy fejleszt, hogy golfozni mindig öröm legyen.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A golfkiegészítők értékelése és jóváhagyása tekintetében bízunk golfozóinkban. Figyelembe vesszük a termékeinkre vonatkozó véleményeket és osztályzatokat, és ezek fényében cselekszünk, ha a termék értékelése nem kielégítő. Vásárlóink 100-as golflabdáról szóló értékeléseit Ön is megtekintheti, mi több, saját véleményét is megoszthatja velünk, így aktívan részt vehet a fejlesztésében.
Szakértőnk ajánlása Ezt a labdát tartóssági teszteknek vetették alá, hogy ellenőrizzék ellenáll-e az ismétlődő ütéseknek. E teszteket külső laboratórium végzi el, és segítségükkel ellenőrizhető, hogy minőségi követelményeinket az egész tervezési folyamat során betartják. Ha e tesztek ellenére mégsem elégedett teljesen a labdával, juttassa el nekünk véleményét és figyelembe vesszük az észrevételeit!
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE