Széles ütőfej a könnyebb játékhoz.

100 acél férfi golfütő

Golfozóknak. Ezekkel az ütőkkel könnyű a játék, gyorsan biztató eredményekhez segítik.

 

Ref. : 8359936
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A termék története A vas ütőket úgy terveztük meg, hogy kellő toleranciát biztosítsanak a kezdő játékos számára. Tisztában vagyunk azzal, hogy a golf elsajátítása időigényes lehet, ezért a játék öröme gyakran várat magára.
Kialakításánál fogva a golfütő nagy toleranciával kezeli a nem minden esetben a középponton kívüli ütéseket, és hozzásegít a labda könnyű elütéséhez már az első szakasztól kezdve.
Az ütőfejek sajátosságai A széles ütőfejek összességében véve segítik a labda elütését. Az offset (az ütőfej eltolódása a nyélhez képest) megkönnyíti az ütőarc és a labda érintkezését, így csökkenti a slice-t (jobbra letérő labda). - LOFTOK:vas 5 (27°), vas 6 (30°), vas 7 (34°), vas 8 (38°), vas 9 (42°), PW (44°), SW (56°).
Nyél sajátosságai Ütők összetétele: acél, súly:120 g
A stílus a részletekben rejlik Jelölésekkel ellátott grip, amely segíti a játékost, hogy ösztönösen jó helyzetbe állítsa a kezét.
Inesis koncepció Termékeinket úgy fejlesztjük, hogy megfeleljenek a használat igényeinek (könnyedség, kis súly stb. ). Az INESIS egy szenvedélyes golfozókból álló csapat, amely a tanácsaiknak köszönhetően minden terméket úgy fejleszt, hogy golfozni mindig öröm legyen.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE