Levétel nélkül is hozzáférhet felszereléséhez!

Hátizsákok és kiegészítok Túrázás - SYMBIUM ACCES 50+10 hátizsák QUECHUA - Hátizsák
/common/3Dpictures/a/d41d62582cd049e58d2814bb13106170.zip/index.html
Hátizsákok és kiegészítok

SYMBIUM ACCES 50+10 hátizsák: egyszerűen hozzáférhet a felszereléshez QUECHUA

QUECHUA
Nőknek, rendszeres használatra, többnapos, részlegesen önellátó hegyi túrázáshoz. Egésznapos hegyi túrához intenzív használatra kényelmes hátizsák (szivacsozott, női testalkatra kialakított, szabad mozgást biztosít, jól szellőzik...), tartalma könnyen hozzáférhető

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 29 990Ft %

Minimum 29 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 02/11/2016
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8300847
TERMÉKELŐNYÖK
Űrtartalom Űrtartalom 52+12 liter / súly 2,5 g / mérete kitöltve: m 75 * sz 34 * m 27.
Több rekeszes tárolás Zsebek: 3 külső, 1 belső, 2 övzseb.Bot- és jégcsákánytartó.Alja is hozzáférhetők
Kényelem Habszivacs: szellőzés és kényelem, női testalkathoz ideális. Esőhuzattal.
Szellőzés Lépsejtes háta jól szellőzik, ideális hőmérsékletet biztosít.
Kopásállóság 10 év garancia.
Környezeti hatás A termék környezetre gyakorolt hatása: Hátizsák - sustainability.decathlon.com
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Használat
1- 3 nap
Űrtartalom
60 l
Kényelem
Nagyon kényelmes a hátnál
Beállítás
Állítható hát + Symbium
Víztasak
Kompatibilis
Esőhuzat
Integrált
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A Symbium Access. A Symbium Access szabad mozgást biztosít a Symbium rendszer tagolt derékpántjának köszönhetően.
Az Access rendszer 1 zsebe áthelyezhető az elejére: sok holmihoz gyaloglás közben is szabad hozzáférést biztosít, és könnyen leolvashatja a térképet. Ezzel a súlyeloszlással egyensúlyba kerül a test, kiegyenesedhet a törzs, egyenes lesz testtartás.
A hátizsák tesztelése. A hátizsák részeit laboratóriumi tesztekkel vizsgáljuk: az anyagot, a csatokat, pántokat, cipzárokat... Egy anyag esetében pl.:
az anyag kopásállását, szakadását, színtartását UV-sugárzásban, moshatóságát, vízállóságát. Majd egy kész hátizsákot vetünk alá erőpróbának, hogy lássuk, mennyire tartós: felgyorsítva előidézünk olyan hatásokat, melyek a hátizsákot több év használat alatt érik. Végül súllyal megtöltve egy bábura adjuk, amely sok kilométert tesz meg gyors gyaloglással.
10 év garancia, technikai partnerség A Strenfit, a Quechua partnere a termékek összetevőinek és előállításának fejlesztésében és jóváhagyásában, a hátizsákok öregedését szimuláló teszteket végzett. A vizsgálatok az összetevőkre, a varrásra és a késztermékre irányultak. Eredményeik alapján a Quechua és a Strenfit 10 év garanciát vállal a tesztelt hátizsákokra, amely a vásárláskor kapott pénztári blokkon feltüntetett időponttól lép életbe.
10 év garancia, feltételek. A garancia a hátizsák hibáira érvényes, alóla kivételt képez a természetes elhasználódásból, valamint a hátizsák nem megfelelő használatából származó hiba. A speciális 10 éves garancia kizárólag a termék és a számla egyidejű bemutatásával érvényesíthető. Amennyiben a termékre érvényes a garancia, ingyen megjavítják vagy kicserélik. Ez a kereskedelmi garancia nem zárja ki az egyes országok/államok vonatkozó, érvényben lévő garanciáit.
Hogyan határozzuk meg egy táska űrtartalmát? Minden hátizsákot egy standard módszerrel mérünk meg: a főrekeszt és minden kisebb zsebet kis labdákkal rakunk tele, majd kitöltjük egy beosztásokkal ellátott tartóba, amelyről leolvasható az űrtartalom, vagyis, hogy hány literes a hátizsák (max. néhány százalékos eltérés lehet).
Az üres táska súlya szolgál referenciaként. Kisebb eltérések előfordulhatnak.
A Symbium Access hátizsákok szellőzése Az "Air Cooling"-kiképzésű hátizsákok szellőzését laboratóriumokban fejlesztették ki: egy felhevült testű, izzadó tesztemberrel vizsgálják (tudományos és objektív módszerrel), mennyire képes csökkenteni a hátizsák az izzadást. A táskák, melyek kiérdemlik "Air Cooling"-jelzést, sokkal hatékonyabbak, mint a többi, különösebb szellőzőrendszerrel el nem látott hátizsák. Ezeket a táskákat a piac többi hátizsákjával is versenyeztetjük.
Hogyan állítsam be a hátizsák méreteit? ELŐSZÖR ENGEDJE KI a hevedereket (vállpántok, öv, teheremelő hevederek)! VEGYE FEL A HÁTIZSÁKOT! Az 50 literes vagy nagyobb zsákokon található ÖVET CSATOLJA ÖSSZE A CSÍPŐJÉN, és HÚZZA MEG (az övnek fednie kell a csípőcsontokat)! A kisebb méretű zsákok öve a derékon helyezkedik el. Ezek után HÚZZA MEG A VÁLLPÁNTOKAT! Végül ÁLLÍTSA BE A TEHEREMELŐ HEVEDEREKET is úgy, hogy kényelmes legyen!
Hogyan állítsam be a hátizsák hátának magasságát? Állítsa a megfelelőnek vélt magasságra a hátizsákot (ld.: "Hogyan állítsam be a hátizsák méreteit?"). Az öv fedje a csípőcsontot, a vállpánt a váll elülső részét, a vállpántok és a tartóhevederek (melyek olykor állítható magasságúak) nagyjából 45°-ot zárjanak be az övvel (ne mozduljanak el függőleges vagy vízszintes irányba). Ha a hátizsákot felpróbálva még túl hosszúnak vagy túl rövidnek tűnik, próbálja újra, amíg megfelelő nem lesz.
Hogyan pakoljak a hátizsákomba? A zsák aljába az alvófelszerelést tegye. A nehéz felszerelést a háthoz közel tegye (sátor, főző, élelmiszer)! Köré ruhákat helyezzen! A sátoraljat a hajtóka alá teheti, a sátrat pedig a táska alá, ha a belsejében már nem fér el. A vízhatlan és polár felső legyen kéznél. A zsebekbe ossza el a napközben használatos kisebb tárgyakat (naptej, térkép, szemüveg, stb.)! A víztasakot az e célból kialakított rekeszbe helyezze, mely rendszerint oldalt található.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításához A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet.
A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.
Még több információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Anyagösszetétel Fő anyag : 100.0% Poliamid Betét : 100.0% Poliészter Bélés : 100.0% Poliészter
Szakértőnk ajánlása Hátizsákjainkat rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára kifejlesztettük a terméket. A „Missions" tesztek során a termékmenedzser a Quechuától független tesztelőkkel közösen próbálja ki, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
Korlátozott felhasználás: Ha magas, ellenőrizze, hogy megfelelő-e Önnek a hátizsák!
Tárolás Száraz helyen tárolja!
Kezelési útmutató: A szövet vízhatlanságának megőrzése érdekében nem ajánlott mosógépben mosni, szárítógépben szárítani, vegyileg vagy fehérítővel tisztítani. Ne vasalja! Langyos szappanos vízzel, esetleg kefével tisztítsa! Néhány év használat után impregnáló spray-vel megújíthatja az anyag vízhatlanságát.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE