Nagyon kényelmes légzést biztosít!

Búvárkodás Búvárkodás - SUBEA 500 DIN reduktor TRIBORD - Víz - TRIBORD, NABAJI
Búvárkodás

SUBEA 500 DIN kiegyensúlyozott dugattyús reduktor TRIBORD

TRIBORD
Minősített búvárok részére. Első lépcsős kiegyensúlyozott szeleppel ellátott reduktor: kényelmes légzés. Fogtechnikusokkal együtt fejlesztett, exkluzív kialakítású, tökéletes csutora. Ergonomikus kilégzőbajusz és fedél: elvezetik a légbuborékokat az arc elől.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 92 990Ft %

Minimum 92 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8357780
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Kényelmes be- és kilégzés Ergonomikus kilégzőbajusz és fedél: elvezetik a légbuborékokat az arc elől. A kupak áramvonalas nyílásai miatt könnyű a belégzés.
SUBEA légzőautomaták: exkluzív, anatómiai csutora! A légzőkészülékek fogtechnikusokkal együtt fejlesztett csutorája rendkívüli kényelmet biztosít. Exkluzív, az állkapcsok felépítésének megfelelő kialakításának, a szájpadlásnál lévő kis „szárnyaknak”, a nyelvtámasznak, a különböző vastagságú és sűrűségű (egy, vagy kettő) anyagoknak köszönhetően könnyű a szájban tartani.
Második lépcső és könnyű belégzés A reduktor második lépcsőjének természetes légzést kell biztosítania. Kiváló minőségű, jelentősen csökkenti a stresszt, növeli a búvár biztonságát. Könnyen, erőlködés nélkül belélegezhető, kellő mennyiségű levegőt biztosít.
A kupak áramvonalas nyílásai miatt könnyű a belégzés.
Kilégzés: szabad látómező, kevesebb zaj A kilégzés során az ergonomikus kilégzőbajszok úgy vezetik el a légbuborékokat az arc mentén, hogy a zaj ne zavarja a búvárt és a buborékok ne kerüljenek a búvárszemüveg elé.
Kiegyensúlyozott első lépcső, könnyű légzés. DIN változat. A Subea 500 reduktor első lépcsője kiegyensúlyozott dugattyúval, amely bármilyen vízmélységben könnyíti a légzést. 2 nagynyomású (HP) és 4 közepes nyomású (LP) csatlakozót különböztetünk meg. A kiegyensúlyozott dugattyús első lépcsőket a rendszeres felhasználóknak és az igényes szakmabelieknek ajánljuk. DIN változat.
Víz 1/3 A nem kiegyensúlyozott első lépcsős TRIBORD légzőautomaták hideg (+10°C-nál alacsonyabb hőmérsékletű) vízben történő használatra alkalmasak.
A kiegyensúlyozott első lépcsős TRIBORD légzőautomaták nem hideg (+10°C-nál magasabb hőmérsékletű) vízben történő használatra alkalmasak.
Az EN 174-es szabvány alapján: hideg víznek minősül a + 10°C-nál alacsonyabb hőmérsékletű víz.
Víz 2/3 - Reduktor nem hideg vízben: + 10°C-nál melegebb vízben.
- Reduktor hideg vízben: + 10°C-nál hidegebb vízben. + 4°C-on végzett tesztelés után jóváhagyva.
Amikor a levegő vagy a víz hőmérséklete nem éri el a 10°C-ot, a merülés "hideg vizesnek" tekinthető.
Víz 3/3 Amikor a levegő vagy a víz hőmérséklete nem éri el a 5°C-ot, a merülés „jeges vizesnek" tekinthető.
A jeges merülés rendkívül veszélyes, ezért speciális képzettséget, felszerelést, felkészülést és lebonyolítást igényel.
Mindig válasszon a víz hőmérsékletének és a végrehajtani kívánt merülésnek megfelelő hőszigetelést!
Subea második lépcsős szelepes oktopusz nagy membránnal és szelepgombbal. Egyszerű, masszív kialakítású, megbízható és tartós SUBEA második lépcsős oktopusz: ideális kezdő merülőknek és biztonsági levegőellátásként, mivel 1 méter hosszú, sárga tömlője egyszerű levegőmegosztást tesz lehetővé.
SUBEA nyomásmérő: Nyomásmérő legfeljebb 400 bar nyomású bűvárpalackhoz. Nyomásmérő 400 barig, megfelel 200-300 baros technológiáknak. Nagy nyomású rendszerekkel kompatibilis. Piros zóna 50 és 0 bar között, a fokozott biztonság érdekében. Kiegészítő oldalgyűrű a biztonsági heveder rögzítéséhez.
Rozsdamentes, egy darabból öntött, krómozott sárgaréz ház. Robbanás- és ütésálló.
Érzékeny, berillium-réz spirál elem.
Tömlő külső átmérője: 55 mm.
Külső menetes. 7/16'' HP. Lumineszkáló kijelző.
SZERVIZ: Vevőszolgálat http://atelier. decathlon. fr/nos-prestations/sports-deau/prestastions-sport-deau
Karbantartási javaslat Különösen intenzív használat vagy hosszú ideig tartó tárolás után
a Tribord éves vagy 100 merülést követő ellenőrzést illetve karbantartást javasol a garancia megőrzésének érdekében.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Az összes reduktor fejlesztése során a DAN Europe független, orvosi tanácsadást biztosító szervezet által készített használati és gyakorlati tesztek (statikai, dinamikai és biomechanikai elemzés) eredményeit használtuk fel.
Szakértőnk ajánlása Technikai partnerünk: Planet Ocenan. Ötcsillagos PADI búvárközpont (Tribord). A bázis egész évben Tribord termékeket használ. Oktatói örömmel vesznek részt a Tribord-termékek fejlesztésében a termékmenedzserrel, formatervezőkkel és mérnökökkel; a prototípusok tesztelésétől a hosszú lefutású, kopást vizsgáló próbákig. Kezdő és profi búvárok egyaránt kiveszik a részüket a folyamatból.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE