Rendkívül könnyű és kis helyigényű. nappali mérete.

Kempingezés Kemping - Quickhiker Ultralight 4 sátor QUECHUA - Sátor
/common/3Dpictures/a/b74a0cf7591e463fafa61aa6cd5329f2.zip/index.html
Kempingezés

Quickhiker Ultralight 4 túrasátor | 4 személyes QUECHUA

QUECHUA
TÚRÁZÁSHOZ/ BIVAKOLÁSHOZ 4 fő részére, akik könnyű, nagy terű és kicsire összehajtható sátrat szeretnének. 4 férőhely. A legkompaktabb és a legkisebb a termékskálában. Rendkívül nagy tárolóhely / nappali. Meleg időben a hátsó dupla ponyva feltekerhető.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 89 990Ft %

Minimum 89 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8243148
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Környezettudatos kialakítás 20%-ban újrahasznosított anyagból készült, kevésbé szennyezi a környezetet.
Szellőzés és páralecsapódás csökkentése A hálófülke egy része szúnyogháló, ami jól szellőzik, másik része vízlepergető szövet, ami véd a páralecsapódástól és a huzattól. A sátorponyván elől nagy szellőzőnyílás, szép időben a sátor hátulja feltekerhető és rögzíthető.
Garancia Mindegyik sátrunkra 2 év garanciát vállalunk, rendeltetésszerű használat esetén (a garancia érvényesítéséhez szükség van a vásárlást igazoló blokkra vagy hűségkártyára). Bármilyen hiba esetén forduljon az Önhöz legközelebb eső Decathlon áruházhoz!
Vízhatlanság Mindegyik Quechua sátor vízhatlanságát 200 liter/h/m² víz/4 óra alatt tesztelték laboratóriumban és terepen. Poliészter dupla sátorponyva, belül poliuretán bevonattal, a fülkében 120 g/m² polietilén sátoralj. Valamennyi varrás hőragasztott szalaggal vízhatlanított. A hálófülke belső fala lélegző és vízlepergető poliészter és szúnyogháló: megakadályozza a páralecsapódásokkal való érintkezést.
Férőhelyek Hálófülke szélessége: max. 230 cm és 210 cm a lábrésznél. A (max) 205 cm mély, 240 (max) széles és 122 cm (max) hosszú felső apszisnak köszönhetően 4-en is leülhetnek benne, vagy tárolhatja a sportfelszerelést.
Felállítás/lebontás Kb. 1 perc szükséges a felállításhoz vagy a lebontáshoz. Előre összeszerelt dupla ponyva és fülke. Az előre a ponyvához rögzített rudazat felállításnál jelentős időnyereséget eredményez. A lebontás ugyanilyen gyorsan megy. A sátor a huzatba egyszerűen visszatehető, csak a gumírozott részekhez kell rögzíteni a rudazatot (összehajtogatás után) majd az egészet kicsire össze kell tekerni.
Méret és súly méret összehajtva 40 cm x 21 cm x 21 cm-es huzat, kompressziós szíj nélkül. A második, egyszerű huzattal szükség esetén csökkenthető a súly! Rendkívül könnyű és masszív „DAC Featherlite NSL” aluminium rudazat. Rendkívül könnyű és strapabíró, részben újrahasznosított ripstop poliészter anyag. Súly: 3,9 kg.
Napvédelem A dupla ponyva 30-as védőfaktorú anyaga kiszűri az UV-sugarakat.
Figyelem: Nyitott sátorban jelentős lehet az UV-sugárzás: védje a bőrét!
Rudazat, cövekek Rudazat: 10,25 mm-es "DAC Featherlite NSL" alumínium: könnyű, ugyanakkor maximálisan törés- és fagyálló.
Cövekek: Szögvas formájú, alumínium anyagból, nagyon ellenálló és könnyű.
Szélállóság Minden sátrunkat szélalagútban, forgótálcán teszteljük, hogy a sátrak minden oldalát érje szél. A helyesen felállított sátor, megfelelően kifeszített zsinórokkal 70 km/h talajmenti szélerősség esetén még lakható.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az „ABCDE” osztályzatok használatával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, melyek a legkevésbé terhelik a környezetet.
A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.
Még több információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Mindegyik QUECHUA sátor vízhatlanságát 200 liter/h/m² (200 mm eső óránként) vízzel, 4 órán keresztül teszteltük. A vízoszlop-teszt (= mm schmerber) mindössze a szövet vízhatlanságának mérésére megfelelő. A teszteléssel kizárhatjuk a víz átszivárgását a varrásokon, a nyílásokon, a cipzárokon, a hajtókáknál. Szélállóság: minden sátrunkat szélalagútban, forgótálcán teszteljük, hogy a sátrak minden oldalát érje szél.Valós körülmények között végzett tesztek.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE