A legdinamikusabb cipő.

Gyaloglás Gyaloglás - PROPULSE WALK 400 cipő NEWFEEL - Sport gyaloglás, nordic walking
/common/3Dpictures/a/85efbe6e015143dab12a6660b3e0917a.zip/index.html
Gyaloglás

PROPULSE WALK 400 kék/narancssárga/fehér színű férfi sportgyalogló cipő NEWFEEL

NEWFEEL
Rendszeres sportgyalogláshoz aszfaltúton száraz időben. Szenvedélye a sportgyaloglás? A dinamikus és könnyű Propulse Walk 400 cipővel optimalizálhatja a teljesítményét az élvezetes edzések során!

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 17 990Ft %

Minimum 17 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 26/10/2016
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8340066
TERMÉKELŐNYÖK
A talp gördülése Optimális talpgördülés: talp geometriája és hajlításkönnyítő barázdák.
Lendület Propulse Walking technológia: tapadás fokozása hátul és lendület segítése elöl.
Légáteresztés Légáteresztő 3D mesh anyaga és közbülső talpa elvezeti az izzadságot.
Könnyű súly A felhasznált kis súlyú anyagok megkönnyítik a gyaloglást: 245 g a 39-es méret.
Ütéscsillapítás Kétféle habszivacsból készült EVA talpa felfogja az ütéseket.
Stabilitás Arkstab lábboltozat alatti megerősítésének köszönhetően.
Jól tart Varrás nélküli cipőbelsőjének köszönhetően jól tartja a lábat.
Kopásállóság Gumi külső talpának köszönhetően kopásálló.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Szármagasság
félcipő.
Anyaga
mesh.
Súly
290 g a 43-es méret/ 1 cipő.
Méretek
39-47.
Szín
kék/narancssárga/fehér.
Kapható még:
különböző színekben.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Melyek a Propulse Walking technológia előnyei? A Propulse Walking technológiával készült különböző modelljeink mindegyike rendelkezik:
fordított hátsó grippel rendelkező ferdén metszett sarokkal, amely gyors talajfogást tesz lehetővé, olyan tapadófelülettel, amely a járással összhangban követi a talp gördülését, valamint olyan elrugaszkodást segítő felülettel a nagy lábujjnál, amely segíti a haladást. Utóbbi rész egyben erősített is a jobb kopásállóság érdekében, ami rendkívül hasznos gyors gyalogláskor.
Melyek a sportgyaloglás különböző fajtái? A sportgyaloglás 30 perctől több óráig is végezhető ritmikus gyaloglás, amelyet szintkülönbség nélküli, egyenes terepen végezhet. Ide tartozik a jó közérzet érdekében végzett, 5-7 km/h sebességű aktív gyaloglás, valamint a teljesítmény növelése érdekében végzett, 7-20 km/h sebességű gyors gyaloglás. Ez a két típusú gyaloglás bottal is végezhető, hogy a teljes testet megdolgoztassuk, ilyen esetben nordic walkingról beszélünk. Bővebb információ a www.newfeel.com weboldalon.
Mik a gyaloglócipő jellemző tulajdonságai? A gyaloglásnál két szakasz különíthető el: az erőteljes saroktámaszt követően a láb ugrásszerűen elemelkedik a talajtól, melyet az ujjpárnáktól kiindulva egy újabb elrugaszkodás követ. A sportgyaloglás három szakaszból áll és a láb mindvégig a talajon marad: saroktámasz, gördülés a talajon és elrugaszkodás a nagyujjról. A Propulse Walking technológiával készült cipők ezt a speciális igényt elégítik ki a sportgyaloglás során.
Melyek a sportgyaloglás jótékony hatásai? A sportgyaloglás, mivel a test számos izmát megmozgatja, egy hatékony és komplett fizikai tevékenységnek tekinthető. Más sportokhoz hasonlóan számtalan előnnyel rendelkezik nemcsak az egészség, hanem vonalak megőrzése terén is. Mindenki számára elérhető sport, amely gyors fejlődést tesz lehetővé a mozgás öröméért vagy a teljesítmény céljából. Bővebb információt találhat a www.newfeel.com weboldalon.
Használat közben végzett tesztek Minden Newfeel cipőt hétköznapi gyaloglás során tesztelünk olyan körülmények között, mint amilyenekkel Ön is találkozhat minden nap (időjárás, gyaloglás időtartama, különböző talaj). Termékeinket a mindennapi használat során végzett tesztekkel fejlesztjük és ellenőrizzük a vásárlók igényeinek kielégítése érdekében.
Laboratóriumi tesztek A Newfeel minden termékét laboratóriumban teszteli annak érdekében, hogy ellenőrizze a forgalomba kerülő cipők tulajdonságait és előnyeit, mint például a rugalmasság (hajlékonyság), a talp kopása (elhasználódás), a felsőrész és a talp közötti ragasztás.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Anyagösszetétel Külső anyag : 60.0% Poliészter, 30.0% Poliuretán, 10.0% Poliamid Talp : 100.0% Gumi Bélés : 95.0% Poliészter, 5.0% Elasztán
Szakértőnk ajánlása A Newfeel termékeket használat közben és laboratóriumban is tesztelik.
Tárolás A Newfeel csapata javasolja, hogy nedvességtől és fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja a cipőt.
Kezelési útmutató: A Newfeel csapata azt tanácsolja Önnek, hogy a cipő felső részét tiszta és nedves ruhával vagy puha sörtéjű kefével tisztítsa. Kérjük, ne szárítsa hőforrás közelében a cipőt! A nagyobb higiénia érdekében minden használat után vegye ki a talpbetétet a cipőből! Így a talpbélés és a cipő megfelelően kiszárad. További információ: www.newfeel.com
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE
TOVÁBBI AJÁNLATUNK A TERMÉKHEZ

Ne feledje!