Rugalmas és dinamikus.

Gyaloglás Gyaloglás - PROPULSE WALK 240 gyaloglócipő NEWFEEL - Sport gyaloglás, nordic walking
/common/3Dpictures/a/382d2ddca6224afcac1db7847d144313.zip/index.html
Gyaloglás

PROPULSE WALK 240 női sportgyalogló cipő, szürke/kék színű NEWFEEL

NEWFEEL
Rendszeres sportgyalogláshoz aszfaltúton száraz időben. Kedveli a sportgyaloglást és gyakran gyalogol? A dinamikus és légáteresztő Propulse Walk 240 kedvet ad az edzések számának növelésére és a gyakorlatok jótékony hatásának kihasználására.

Szín : VILÁGOSSZÜRKE

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 9 890Ft %

Minimum 9 890Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 03/11/2016
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8366320
TERMÉKELŐNYÖK
A talp gördülése Optimális talpgördülés: talp geometriája és hajlításkönnyítő barázdák.
Ütéscsillapítás EVA habszivacs külső talpa felfogja az ütéseket.
Légáteresztés Légáteresztő 3D mesh anyaga elvezeti az izzadságot.
Lendület Propulse Walking Technológia: tapadás fokozása hátul és lendület segítése elöl.
Tartós használat Gumi külső talpának köszönhetően kopásálló.
Rugalmasság EVA habszivacs talp és hajlításkönnyítő barázdák.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Szármagasság
félcipő.
Anyaga
mesh.
Súly
212 g a 39-es méret.
Méretek
35-42.
Szín
szürke/kék.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Melyek a Propulse Walking technológia előnyei? A Propulse Walking technológiával készült különböző modelljeink mindegyike rendelkezik:
fordított hátsó grippel rendelkező ferdén metszett sarokkal, amely gyors talajfogást tesz lehetővé, olyan tapadófelülettel, amely a járással összhangban követi a talp gördülését, valamint olyan elrugaszkodást segítő felülettel a nagy lábujjnál, amely segíti a haladást. Utóbbi rész egyben erősített is a jobb kopásállóság érdekében, ami rendkívül hasznos gyors gyalogláskor.
Melyek a sportgyaloglás különböző fajtái? A sportgyaloglás 30 perctől több óráig is végezhető ritmikus gyaloglás, amely szintkülönbség nélküli, egyenes terepen végezhető. Ide tartozik a jó közérzet érdekében végzett, 5-7 km/h sebességű aktív gyaloglás, valamint a teljesítmény növelése érdekében végzett, 7-20 km/h sebességű gyors gyaloglás. Ez a két típusú gyaloglás bottal is végezhető, hogy a teljes testet megdolgoztassuk, ilyen esetben nordic walkingról beszélünk. Bővebb információ a www.newfeel.com weboldalon.
Miért van szükség különleges cipőre sportgyalogláshoz? Sportgyaloglás során a lábfej gördülése 3 szakaszra osztható: először a sarok érintkezik a talajjal és felfogja az ütést, ezután a teljes talp végiggördül a talajon, végül elrugaszkodik a nagylábujjnál. A sportgyaloglás optimalizálása érdekében elengedhetetlen, hogy megfelelő cipőben hajtsa végre ezt a mozdulatsort.

A Propulse Walking technológiával rendelkező rugalmas és ütéscsillapító cipőben kiélvezheti a sportgyaloglás minden előnyét.
Melyek a nordic walking jótékony hatásai? A sportgyaloglás, mivel a test számos izmát megmozgatja, egy hatékony és komplett fizikai tevékenységnek tekinthető. Más sportokhoz hasonlóan számtalan előnnyel rendelkezik nemcsak az egészség, hanem a vonalak megőrzése terén is. Mindenki számára elérhető sport, amely gyors fejlődést tesz lehetővé a mozgás öröméért vagy a teljesítmény céljából. Bővebb információt találhat a www.newfeel.com weboldalon.
Használat közben végzett tesztek Minden Newfeel cipőt hétköznapi gyaloglás során tesztelünk olyan körülmények között, mint amilyenekkel Ön is találkozhat minden nap (időjárás, gyaloglás időtartama, különböző talaj). Termékeinket a mindennapi használat során végzett tesztekkel fejlesztjük a vásárlók igényeinek kielégítése érdekében.
Laboratóriumi tesztek A Newfeel minden termékét laboratóriumban teszteli annak érdekében, hogy ellenőrizze a forgalomba kerülő cipők tulajdonságait és előnyeit, mint például a rugalmasság (hajlékonyság), a talp kopása (elhasználódás), a felsőrész és a talp közötti ragasztás.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Anyagösszetétel Felsőrész : 60.0% Poliészter, 40.0% Poliuretán Talp : 80.0% Gumi, 20.0% Etilén-vinil-acetát (EVA) Bélés : 100.0% Poliészter
Szakértőnk ajánlása A Newfeel termékeket használat közben és laboratóriumban is tesztelik.
Tárolás A Newfeel csapata javasolja, hogy nedvességtől és fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja a cipőt.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE