Irányított gördülés az első lépéseknél.

Görkorcsolya,  gördeszka Görkorcsolya,  gördeszka - PLAY 3 görkorcsolya, kék OXELO - OXELO
Görkorcsolya, gördeszka

PLAY 3 gyerek görkorcsolya, kék/piros OXELO

OXELO
Kezdő szintű görkorcsolyázáshoz gyerekeknek 4-8 éves korig, maximális biztonsággal. 3 méretben állítható görkorcsolya, hogy saját ritmusában fedezhesse fel a gördülés élményét. A láb növekedésével a cipő mérete is állítható.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 5 990Ft 8 %

Minimum 5 490Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/10/25 Részére

** Ettől 2016/10/24 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/10/24 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/10/25 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/10/24 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8177671
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A biztonság nem ár kérdése. Az Oxelo a biztonságot helyezi előtérbe, függetlenül a gyerek technikai tudásának szintjétől. Minden kerékkel és fékkel rendelkező gyerek sporteszközre gumiféket helyezünk PVC helyett, mert a gyerekek biztonságát tekintjük a legfontosabbnak mindenek előtt. A PVC-vel szemben a gumi jól tapad kemény talajon, gyereke így csúszás nélkül hajthatja magát és hatékonyan fékezhet.
3 méretre állítható 3 méretre állítható cipőbelső. Könnyen felvehető a széles nyílásnak köszönhetően. Nő a lábam- de a görkorcsolyám is!
Könnyen behúzható és kiengedhető Könnyű, egyszerű beállítás-ez a görkori végigkíséri a gyermek növekedését. 2 mikrometrikus csat: egyszer kell csak a megfelelő hosszt beállítani, a cipő ezután könnyen felhúzható.
Masszív és jól tart Kemény vázú (Hard Boot) görkorcsolya tartósan véd és jól tartja a gyerek bokáját. Merev és masszív, tökéletesen védi a lábat.
Kezdőknek ideális kerekek és csapágyak. 63 mm-es PU gumi fékek, kerekek (tapadás, biztonság, kezelhetőség). A nagyobb biztonság érdekében a csapágyak progresszív gördülést tesznek lehetővé. Stabilitási csavarozó készlet, több méretre állítható (26-28-os méretben): "tricikli" jellegű beállítással kezdheti a tanulást, ami nagyobb stabilitást biztosít az első utak alkalmával, így magabiztosságot kelt. 2 perc alatt visszaállítható egysorossá. (Külön kapható szett, referenciaszám 8282768).
Szállító heveder Könnyedén szállítható.
Előírások 28/30-34/36-os méretekhez: EN13843, B osztály (görkorcsolya szabvány). 26/28 mérethez: EN71 (játékokra vonatkozó szabvány), max. 20 kg
(4 ÉVESNÉL FIATALABB GYEREKEK SZÁMÁRA NEM MEGFELELŐ).
Ne felejtsen el védőfelszerelést használni, valamint kerülje a közutakat!
Karbantartás és javítás Javítsa meg a görkorcsolyát vagy cserélje ki az alkatrészeit a Decathlon áruház görkorcsolya részlegén, Internetes oldalán vagy műhelyében kapható alkatrészek segítségével. Cserélhető fék: a fékezés jobb és bal lábbal is megoldható. (külön kapható, referenciaszám 8110638). A cipőbelső 30°C-on mosható: a cipőbelső rendszeres mosása meggátolja a baktériumok elszaporodását.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Kezdő szintű görkorcsolyázáshoz gyerekeknek 4-8 éves korig, maximális biztonsággal.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE