Ideális viselet miden időben!

Hajó Hajózás - Ozean 900 kantáros nadrág TRIBORD - Férfi ruházat
Hajó

Ozean 900 vízhatlan és légáteresztő férfi kantáros nadrág, fekete TRIBORD

TRIBORD
Viharosabb hajózási viszonyok között történő vitorlázáshoz. Vízhatlan és lélegző anyagból készült kantáros nadrág mely megkönnyíti a vitorlázást, 100%-ban vízhatlan cipzárjának, valamint a kivehető, hajlítható szivacs megerősítéseknek köszönhetően.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 59 990Ft %

Minimum 59 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8240053
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Vízhatlanság Az exkluzív Novadry Beaufort 3L összetevő száraz érzetet biztosít a legextrémebb időjárási viszonyok közepette is. A ruhadarabot 24 órás viharteszt során teszteltük 450 l/h/m² mennyiségű vízzel, ez idő alatt egy csepp víz sem szivárgott át a szöveten. Az összetevő garantáltan vízhatlan min. 28000 mm-es vízoszlop nyomása alatt. 100%-ban vízhatlan varrás.
Megerősítések Kopásálló anyagból készült megerősítések a térdnél, az üleprésznél és a saroknál.
A nagyobb kényelem érdekében a térdet és az üleprészt hajlítható, kivehető szivacsbetét is védi.
Derék Dereka félig gumírozott tépőzárral állítható.
Hőszigetelés Az ülepén és a térdén található kivehető szivacsbélés hőszigetelést is biztosít, mely hasznos a fedélzetre csapó hullámok miatt.
Tárolás A jobb combon található tároló zseb nyílása viharzsinórral behúzható, így biztonságban tudhatja személyes tárgyait.
Kézmelegítő zsebek 2 nagy, szilikonozott cipzárral felszerelt mellényzseb; 300 g-os polárbélésű, meleg zseb a kezeknek.
Vízhatlan szárak A szárak alja tépőzárral behúzható, belső oldalukon szintetikus gumipánt biztosítja a hatékony és a tartós vízhatlanságot.
Mi a "zuhanytesztnek" is nevezett vízhatlansági teszt? Jegyzőkönyvezett teszt, melynek során a ruházatot különböző időjárási körülményeket szimuláló zuhany alá helyezik.Minden termékünk 100%-ig vízhatlan maradt egy több mint 4 órás 100 l/ó/m²- 450l/ó/m²-es teszt után. Viszonyításképpen megjegyezzük, hogy csapadék tekintetében a világrekordot az USA-ban mérték 1942-ben: 174 l/h/m² 4 óra 30 perc alatt (National oceanic and atmospheric administration, USDC). Párizsban átlagosan 2 l/h/m² eső esik (www.Paris.fr).
Tesztvideó Tanguy de Lamotte-tal A Tribord Club tagjai a terméket Tanguy de Lamotte-tal tesztelhették 60 lábas IMOCA hajóján:
Videó-útmutató Ismerje meg a videó segítségével a OZEAN 900 kantáros nadrág funkcióit és beállításait:
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Tanguy de Lamotte, hivatásos hajóskapitány, a Vendée Globe 2012-2013 versenyzője tesztelte és hagyta jóvá a legnehezebb óceáni időjárási körülmények között ezt a vízhatlan és légáteresztő ruhadarabot. Megvédte az erős széltől, orkántól, az özönvízszerű esőtől és a fedélzetre felcsapó hullámoktól.
Szakértőnk ajánlása A Novadry szimulált viharban tesztelte a terméket. 24 órán át szakadó esőnek tették ki a ruhadarabot(450 l/h/m2), de az mindvégig száraz érzetet biztosított.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE