Kényelmes és állítható gallér.

Hajó Hajózás - OFFSHOROA férfi vitorláskabát TRIBORD - Férfi ruházat
Hajó

OFFSHOROA vízhatlan és légáteresztő férfi vitorláskabát, sötétkék TRIBORD

TRIBORD
Vitorlázáshoz, változékony időben. Vízhatlan és légáteresztő kabát, amely tökéletesen véd az esőtől, széltől és a felcsapódó víztől. Ideális azon vitorlázóknak, akik zordabb időjárási körülmények között akarnak gyakorlottabbakká válni!

Szín : Kékesfekete

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 29 990Ft %

Minimum 29 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 27/01/2017
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8319503
TERMÉKELŐNYÖK
Vízhatlanság Min. 10000 mm. 4 órán át ellenáll a 450l/h/m² vihartesztnek. 100%-ban vízálló.
Légáteresztés Rendkívül jól szellőző, 2 rétegből laminált szövet (RET<12).
Szélálló A vízhatlan anyag bevonata véd a szél hűtő hatásától.
Láthatóság Fényvisszaverő rátétek az ujján, a nyakán, a kapucnin: a gyenge fényt felerősíti
Hőszigetelő hatás Magas gallér, polár zsebek, állítható dupla mandzsetták, 3D állítható kapucni.
Egyszerű használat 2 kézmelegítő zseb, 2 tároló zseb, 2 vízhatlan, cipzáras belső zseb
Vízlepergetés Szilikonozott cipzárak a zsebeken, speciális szövet: vízlepergető hatás.
Környezeti hatás Termék összehasonlítás: Férfi vitorláskabát - sustainability. decathlon. com
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Évszak
Nyár
Vitorlázáshoz:
Változékony időben
Gyakoriság
Rendszeres
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Vízhatlanság: Az exkluzív Novadry Beaufort 2L+ összetevő révén még zuhogó esőben is szárazon tart. A ruhadarabot 4 órás viharteszt során teszteltük, 300 l/h/m² mennyiségű vízzel: ez idő alatt egy csepp sem szivárgott át a szöveten, az összetevőnek, a szabásnak és a kivitelezésnek köszönhetően. Vízhatlansága garantált 10000 mm-es vízoszlop nyomása alatt. Varrásai 100%-osan vízhatlanok.
Mi a "zuhanytesztnek" is nevezett vízhatlansági teszt? Jegyzőkönyvben rögzített teszt során a ruházatot különböző időjárási körülményeket szimuláló vízsugárnak, "zuhanynak" vetik alá. Minden termékünk 100%-ig vízhatlannak bizonyult egy több mint 4 órás, 300 l/h/m²450 l/h/m²-es zuhanyteszt során. Viszonyításképpen: a csapadék világrekordot az USA-ban mérték 1942-ben: 174 l/h/m² csapadék esett 4 óra 30 perc alatt (National oceanic and atmospheric administration, USDC), ez a rekord azóta sem dőlt meg. Párizsban egy átlagos eső 2 l/h/m² (www.Paris.fr).
Kapucni 3 irányban állítható, mesh bélésű, meleg kapucni: optimális kényelem. Zsinórrögzítős gumizsinórral állítható a kapucni fejkerülete és a látómező szélessége, valamint a fejtetőn tépőzáras pánt található a napellenző beállításához.
A kabát záródása A középső injektált cipzár műanyag fogas: a fogak különleges formája miatt ellenáll a só oxidáló hatásának.
Duplakocsis cipzára révén alulról és felülről is nyitható.
A cipzár külső fedőpántja tökéletes vízhatlanságot biztosít.
Iratok és kiegészítők védelme: Két vízhatlan, cipzáras belső zseb, amelyből az egyik az elülső nyílás rátétjében található, így zárt kabátban is hozzáférhető. Lyuk a fülhallgató kábel kivezetéséhez.
Vízhatlanság: A csuklónál állítható dupla mandzsetta. A mandzsetta belső oldalán tépőzárral behúzható, szintetikus gumipánt biztosítja a hatékony és a tartós vízhatlanságot.
A kabát alja: Gumírozott zsinórral és zsinórrögzítőkkel állítható, így benn tartja a meleget, kirekeszti a hideget és maximális vízhatlanságot biztosít.
Gallér Gallérja gumírozott zsinórral és rögzítőkkel gyorsan beállítható: véd a széltől és a víztől. Polár bélésű gallér: hatékony hőszigetelés, igazi kényelem.
Kézmelegítő zsebek: 2 nagy, szilikonozott cipzárral felszerelt mellényzseb; 240 g-os polár bélésű, meleg zseb, védi a kezet az esőtől és a széltől.
Tárolás: 2 tároló zsebbel. A két nagy tároló zseb a bal oldali elülső zsebből viharzsinórral van felszerelve, így biztonságban tudhatja felszerelését. A pánt segítségével a hozzá rögzített nagy gyűrűre kívülről biztosíték karabinert csatolhat, vagy ráakaszthatja kesztyűjét, hogy ott megszáradjon. Két rugalmas hálózseb kesztyű és sapka tárolására.
Láthatóság: Tribord logó és fényvisszaverő 3M rátétek az ujján, a galléron és a kapucnin: a gyenge fényt felerősítve verik vissza.
Mit jelent egy termék légáteresztő-képessége és a RET-index (páraáteresztő-képesség), amellyel mérhető? Egy szövet légáteresztő-képessége azt jelenti, hogy elvezeti a testpárát (az izzadságot). Ennek mértékegysége a RET (Resistance Evaporative Transfert) (ISO 11092 szabvány). Minél kisebb a RET-index értéke, annál inkább légáteresztő a szövet. 6 és 9 közötti RET: nagymértékben légáteresztő, 10 és 13 közötti RET: jó légáteresztő, 14 és 17 közötti RET: légáteresztő, 18 és 20 közötti RET: kis mértékben légáteresztő, 20-nál magasabb RET-érték: nem légáteresztő.
Vízlepergetés A vízlepergető képességet a szövet külső felületén alkalmazott kezeléssel érik el. melynek révén a szövet nem nyeli el a vizet, hanem lepereg az anyagról. Az anyag így nem ázik át, könnyű és légáteresztő marad, meleget biztosít a mellény viselőjének. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni. Erre a célra megfelelő termékek kaphatók áruházainkban, valamint a vízlepergetést megújító módszereket talál a tisztítási tanácsok között.
Miért fontos, hogy egy termék védjen a széltől? A szél elleni védelem mozgás és pihenés közben egyaránt fontos, mivel a szél nagymértékben hűti a testet. A „Windchill”-modell bemutatja, milyen a hőérzet szél és hideg esetén: ha a hőmérséklet 5°C-os és 30 km/órás szél fúj, 0°C-ot érzünk. Ha a levegő hőmérséklete 0°C-os és 40 km/óra sebességű szél fúj, úgy érezzük, hogy - 7°C van. Az Offshoroa kabát véd a szél hűtő hatásától.
Mi a vízhatlan és légáteresztő nedvszívó membrán? A membrán több lépésben vezeti el az izzadságot. Először a szövet megtelik vízgőzzel, majd ezt a dzseki külső és belső része közötti nyomáskülönbségnek köszönhetően azt a külvilágba vezeti el. A nedvszívó membrán legfőbb előnye, hogy nem tartalmaz pórusokat, tehát nem szükséges bő vízzel kiöblíteni a sókristályokat. Légáteresztő képessége nagyon sokáig megmarad.
A termékek környezetre gyakorolt hatását összehasonlító jelölés. A termék környezetre gyakorolt hatását különböző mutatók alapján a teljes életciklust felölelően elemzik. A közzétett átfogó értékelés (A,B,C,D,E besorolás azaz 1-5 osztály) segítségével más, azonos típusú termékekkel való összehasonlításban (póló, nadrág, hátizsák, stb....) könnyen megtalálhatók a legkisebb környezeti hatással járó termékek. A Decathlon tudatosan részt vállal a környezetvédelmi értékelés önkéntes közzétételében. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Fő anyag
100.0% Poliamid
Elsődleges bélés
100.0% Poliamid
Csukló
67.0% Poliészter, 12.0% Poliuretán, 21.0% Elasztán
Betét
100.0% Poliészter
Másodlagos bélés
100.0% Poliészter
Kezelési útmutató: Mossa elkülönítve az első mosás során.
mosás tippek
Géppel mosható max. 30°C-on
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Tárolás Száraz helyen tárolja! A NOVARDY technológiával készült termékeket ne helyezze fűtőtestre, mert az károsíthatja a membránt vagy a légáteresztő bevonatot.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Novadry időjárás-szimulátor által keltett zuhogó esőben tesztelte a terméket. 4 órán át bőséges esőnek tette ki a ruhadarabot (300 l/h/m²), de az mindvégig száraz maradt. Viszonyításképpen megjegyezzük, hogy a csapadék világrekordot az USA-ban mérték 1942-ben: 174 l/h/m² csapadék esett 4 óra 30 perc alatt (NOAA mérése). Párizsban átlagosan 2 l/h/m² eső esik (www.paris.fr).
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE