Rövid szabása szabad mozgást biztosít!

Hajó Hajózás - Offshoroa dzseki, sötétszürke TRIBORD - Férfi ruházat
Hajó

Offshoroa vízhatlan és légáteresztő férfi vitorlásdzseki, sötétszürke TRIBORD

TRIBORD
Vitorlázáshoz, változékony időben. Vízhatlan és légáteresztő kabát, száraz marad hajózás, vitorlázás közben. Légáteresztő technológia, melegen, szárazon tartja!

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 29 990Ft %

Minimum 29 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 15/12/2016
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8319500
TERMÉKELŐNYÖK
Vízhatlanság >10000 mm. 4 órás viharteszt: 300 l/h/m² mennyiségű vízzel. 100% vízhatlan
Légáteresztés A Novadry bevonat biztosítja a légáteresztést: RET 12.
Szélálló A vízhatlan anyag bevonata véd a szél hűtő hatásától.
Láthatóság Fényvisszaverő rátét az ujján, a nyakán, a kapucnin, felerősíti a gyenge fényt.
Hőszigetelő hatás Magas gallér, polár zsebek, állítható dupla mandzsetták, 3D állítható kapucni.
Egyszerű használat 2 kézmelegítő zseb, 2 belső cipzáras zseb, melyből 1 viharzseb.
Vízlepergetés Szilikonozott cipzárak a zsebeken és speciális, vízlepergető szövet.
Tartós használat Vízhatlan, ellenálló anyag és kialakítás. Megerősített varrások. 2 év garancia.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Évszak:
Nyár
Vitorlázáshoz:
Változékony időben
Gyakoriság:
Rendszeres
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Vízhatlanság: Az exkluzív Novadry Beaufort 2L+ összetevő révén még zuhogó esőben is szárazon tart. A ruhadarabot 4 órás viharteszt során teszteltük, 300 l/h/m² mennyiségű vízzel: ez idő alatt egy csepp sem szivárgott át a szöveten. Az összetevő vízhatlansága garantált min. 10000 mm-es vízoszlop nyomása alatt. A varrásai 100%-ban vízhatlanok.
Mi a "zuhanytesztnek" is nevezett vízhatlansági teszt? Jegyzőkönyvben rögzített teszt során a ruházatot különböző időjárási körülményeket szimuláló vízsugárnak, "zuhanynak" vetik alá. Minden termékünk 100%-ig vízhatlannak bizonyult egy több mint 4 órás, 300 l/h/m²450 l/h/m²-es zuhanyteszt során. Viszonyításképpen: a csapadék világrekordot az USA-ban mérték (USCD) 1942-ben: 174 l/h/m² csapadék esett 4 óra 30 perc alatt, ez a rekord azóta sem dőlt meg. Párizsban egy átlagos eső 2l/h/m² eső (www.Paris.fr).
Kapucni 3 irányban állítható, mesh bélésű, meleg kapucni az optimális kényelemért. A kapucni magassága gumival, a látómező a fej hátsó részén tanka zárral rögzített gumizsinórral, a napellenző pedig a fejtetőn elhelyezett tépőzárral állítható.
Iratok és multmédiás eszközök védelme Két vízhatlan, cipzáras belső zseb, amelyből az egyik a középső cipzár ráhajtójában található, így zárt kabátban is hozzáférhető. A fülhallgató kábele is átbújtatható rajta!
Vízhatlanság: A csukló részek állítható, dupla passzéval vannak ellátva. A belső, tépőzárral behúzható szintetikus gumi mandzsetta biztosítja a hatékony és tartós vízhatlanságot. A gumizsinór révén gallérja állítható, így szabályozható a szellőzés.
Kabát összehúzása: A középső injektált cipzár műanyag fogas (mint a zsebek): a fogak különleges formája miatt ellenáll a só oxidáló hatásának. A külső fedőpánt tökéletes vízhatlanságot biztosít.
A kabát alja Tépőzárral állítható, kényelmes kialakítás, így benn tartja a meleget, kirekeszti a hideget és maximális vízhatlanságot biztosít.
Kézmelegítő zsebek: Két nagy polár bélésű kézmelegítő zseb, az egyikben viharzsinór található, hogy biztonságban tudhassa eszközeit, a másikban zsinórra rögzített gyűrű található, melyre karabinert, szerzámokat csatlakoztathat.
Láthatóság Tribord logó és fényvisszaverő 3M rátétek az ujján, a galléron és a kapucnin: a gyenge fényt felerősítve verik vissza.
Mit jelent egy termék légáteresztő-képessége és a RET-index (páraáteresztő-képesség), amellyel mérhető? Egy szövet légáteresztő-képessége azt jelenti, hogy elvezeti a testpárát (az izzadságot). Ennek mértékegysége a RET (Resistance Evaporative Transfert) (ISO 11092 szabvány). Minél kisebb a RET-index értéke, annál inkább légáteresztő a szövet. 6 és 9 közötti RET: nagymértékben légáteresztő, 10 és 13 közötti RET: nagymértékben légáteresztő, 14 és 17 közötti RET: légáteresztő, 18 és 20 közötti RET: kis mértékben légáteresztő, 20-nál magasabb RET: nem légáteresztő.
Vízlepergetés: A vízlepergető képességet a szövet külső felületén alkalmazott kezeléssel érik el, melynek révén a szövet nem nyeli el a vizet, a vízcseppek leperegnek az anyagról. Az anyag így nem ázik át, könnyű és légáteresztő marad, melegen tart. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni. Ehhez talál áruházunkban megfelelő termékeket.
Miért fontos, hogy egy termék védjen a széltől? A szél elleni védelem mozgás és pihenés közben egyaránt fontos, mivel a szél nagymértékben hűti a testet. A 'Windchill'-modell megmutatja, milyen a hőérzet szél és hideg esetén: ha a hőmérséklet 5 °C-os és 30 km/órás szél fúj, 0 °C-ot érzünk. Ha a hőmérséklet 0 °C-os és 40 km/órás szél fúj, - 7 °C-ot érzékelünk. Az Offshoroa kabát véd a szél hűtő hatásától.
Mi a vízhatlan és légáteresztő nedvszívó membrán? A membrán több lépésben vezeti el az izzadságot. Először a szövet megtelik vízgőzzel, majd ezt a dzseki külső és belső része közötti nyomáskülönbségnek köszönhetően kivezeti a kabátból. A nedvszívó membrán legfőbb előnye, hogy nem tartalmaz pórusokat, tehát nem szükséges bő vízzel kiöblíteni a sókristályokat. Légáteresztő képessége nagyon sokáig megmarad.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Fő anyag
100.0% Poliamid
Elsődleges bélés
100.0% Poliamid
Csukló
88.0% Poliészter, 12.0% Elasztán
Másodlagos bélés
100.0% Poliészter
Kezelési útmutató: Mossa elkülönítve az első mosás során.
mosás tippek
Géppel mosható max. 30°C-on
Nem fehéríthető
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Szárítógépben nem szárítható
Tárolás Száraz helyen tárolja! A Novadry technológiával készült termékeket ne helyezze fűtőtestre, mert az károsíthatja a membránt vagy a légáteresztő bevonatot.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Novadry időjárás-szimulátor által keltett zuhogó esőben tesztelte a terméket. 4 órán át szakadó esőnek (300 l/h/m²) tették ki a ruhadarabot, de az mindvégig száraz érzetet biztosított. Viszonyításképpen megjegyezzük, hogy csapadék tekintetében a világrekordot az USA-ban mérték 1942-ben: 174 l/h/m² 4 óra 30 perc alatt (National oceanic and atmospheric administration, USDC). Párizsban átlagosan 2 l/h/m² eső esik (www.paris.fr).
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE