Sátoraljjal a maximális védelemért.

Kempingezés Kemping - BASE nappali, M QUECHUA - Kemping
Kempingezés

BASE nappali, M QUECHUA

QUECHUA
Kempingezéshez, max. 8 főnek. Véd az esőtől, a napsugárzástól, a széltől és a rovaroktól. Nagy, 8 személynek is ideális nappali. Egyszerűen felállítható, önhordó szerkezet. A nappali 2 nagy ajtajának és nagy szúnyoghálóinak köszönhetően tökéletesen véd a környezeti hatásoktól.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 32 990Ft %

Minimum 32 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8373958
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
KÖNNYEL FELÁLLÍTHATÓ, SZÉTSZEDHETŐ Hagyományos, egyszerű felállítás és lebontás. A két rudat helyezze az aljon lévő bújtatókba, a bújtatók végződéseit pedig a 4 sarokban lévő végződésbe! A nappali felállítását követően a 4 sarkot és az oldalsó ajtónál lévő piros pántot cövekelje le! Végül rögzítse a feszítőköteleket, a maximális szélállóság érdekében!
MÉRET ÉS SÚLY 2,5 m egy oldala, azaz 6,25 m²-es, 2,15 m magas. Sátorfedél. Huzat: Henger: 57x18x18 cm Tömeg: 7,7 kg.
ROVAROK ELLENI VÉDELEM A nappali 3 oldalán található 3 szúnyoghálónak köszönhetően éjjel-nappal szellőztethet, miközben nem kell félnie a szúnyogoktól. A sátoralj kiegészítő védelmet nyújt a szúnyogoktól, rovaroktól.
A HŐÉRZET CSÖKKENTÉSE A 3 oldalon található 3 szúnyoghálónak köszönhetően éjjel-nappal jó levegőt biztosíthat a sátorban, és nem kell félnie a szúnyogoktól.
VÍZHATLANSÁG Mindegyik QUECHUA sátor vízhatlanságát 200 liter/h/m² (200 mm eső óránként) vízzel, 4 órán keresztül teszteltük. A vízoszlop-teszt (= mm schmerber) mindössze a szövet vízhatlanságának mérésére megfelelő. A teszteléssel kizárhatjuk a víz átszivárgását a varrásokon, a nyílásokon, a cipzárokon, a hajtókáknál.
SZÉLÁLLÓ Minden sátrunkat szélalagútban, forgótálcán teszteljük, hogy a sátrak minden oldalát érje szél. A megfelelően felállított sátor kihúzott feszítőkötelekkel kb. 50 km/h-s talajmenti szélben is lakható. (6. SZINTŰ ERŐSSÉG)
NAPVÉDELEM 30 faktoros UV-védelem. A különálló sötétítő növeli a naptól védett felületek méretét.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE