Ideális bemelegítéshez és relaxációhoz!

Felnött fitnesz ruha, cipő, tartozék Torna, jóga, tánc - Mikropolár melegítőfelső DOMYOS - Jóga, pilates
Felnött fitnesz ruha, cipő, tartozék

Női mikropolár melegítőfelső kímélő tornához, jógához, pilates-hez, fekete DOMYOS

DOMYOS
Kímélő tornához, jógához vagy pilates-hez. Ideális bemelegítéshez és relaxációhoz! Meleg és puha melegítőfelső, mely edzés előtt és után is kellemes közérzetet biztosít!

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 4 490Ft %

Minimum 4 490Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 26/10/2016
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8325999
TERMÉKELŐNYÖK
Lágy tapintás Kívül és belül egyaránt puha, polár anyag.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A Domyos jóga termékek kialakítása A ruhaválasztékot úgy alakítottuk ki, hogy biztosítsa a mozgás közben nélkülözhetetlen kényelmet. A Domyos csapata azért dolgozik, hogy pihentetőek és szórakoztatóak legyenek a torna- és a jógaórák! Így nem kell a ruháival törődnie, nyugodtan koncentrálhat a testtartására és a légzésére! A termékeket használat közben teszteljük, és a számos vásárlói vélemény alapján folyamatosan fejlesztjük.
Miért jógázzunk? Az ősi Indiából eredő jóga egy olyan mozgásforma, amely segít megteremteni a test és a szellem közti összhangot. Rendszeres jógázással a teste és a lelke is jól érzi majd magát! A test hajlékony, erős és feszes lesz. Magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá válik!
A relaxáció előnyei: A jóga órákat gyakran relaxáció zárja. Lazítás, mely segít befogadni a jóga testre gyakorolt pozitív hatásait. A lassú és mély lélegzetvételeket fekvő helyzetben (Savászana), irányítva vagy csendben is végezhetjük. Segít rátalálni a békés lelki állapotra, amely hétköznapjainkra és emberi kapcsolatainkra egyaránt kihat. Segít kiüríteni az elmét és elűzi a szorongást.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Anyagösszetétel 100% poliészter
Szakértőnk ajánlása Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. A független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Kezelési útmutató: A ruházat megfelelő tisztítása fontos szerepet játszik a környezetszennyezés visszaszorításában! Kerülje az előmosást! Ha 40°C helyett 30°C-on mossa ruháit, az energia 37%-át is megspórolhatja! Olyan mosószert használjon, amely igazoltan kevésbé terheli a környezetet, és amelynek csomagolása újrahasznosított anyagokból készült!
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE