Az etetőanyag hatékonyságának növeléséhez

Horgászat Horgászat - Kendermag 5 kg CAPERLAN - Csalik, kiegészítők
  • Horgászat Horgászat - Kendermag 5 kg CAPERLAN - Csalik, kiegészítők
  • Horgászat Horgászat - Kendermag 5 kg CAPERLAN - Csalik, kiegészítők
  • Horgászat Horgászat - Kendermag 5 kg CAPERLAN - Csalik, kiegészítők
  • Horgászat Horgászat - Kendermag 5 kg CAPERLAN - Csalik, kiegészítők
Horgászat

Kendermag, 5 kg CAPERLAN

CAPERLAN
Etetőanyag, amely jól vonzza a halakat. Megváltoztatja az etetőanyag tapadását, színét, szemcseméretét és gazdagítja.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 5 390Ft %

Minimum 5 390Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 16/12/2016
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8306250
TERMÉKELŐNYÖK
Étvágygerjesztő hatás Gazdag és ízletes összetétel: még hatékonyabb.
Sokoldalúság Bármely etetőanyag elkészítésekor felhasználható.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Súly
5 kg
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Fejlesztés A terméket a CAPERLAN csapat mérnökei Gironde megyében fejlesztették és tesztelték.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel PÖRKÖLT, ŐRÖLT KENDERMAG: kendermag. Bruttó fehérje 24,8%, zsír 30,0%, ásványi anyag 22,6%, rost 5,50 % Kendermag: Kendermag. Bruttó fehérje 21,1%, zsír 24,8%, ásványi anyag 26,0%, rost 5,30% BELGA SÖTÉT KAKAÓ: olajos magvak és/vagy gyümölcsök mellékterméke. Bruttó fehérje 11,6%, zsír 4,20%, ásványi anyag 0,5%, rost 5,0% Világos zsemlemorzsa: zsemlemorzsa. Bruttó fehérje 12,0%, zsír 2,20%, ásványi anyag 0,9%, rost 2,70% Kendermag:
Tárolás Hűvös, száraz helyen tartandó.
Korlátozott felhasználás: Emberi fogyasztásra nem alkalmas!
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE