Siklás + kompressziós hatás = Hidrodinamizmus

Úszás Úszás - JAMMER B-FAST férfi úszónadrág NABAIJI - Sportok
/common/3Dpictures/a/0ecf1dc5e2904472bda34245df160583.zip/index.html
Úszás

JAMMER B-FAST férfi verseny úszónadrág, fekete/piros színű NABAIJI

NABAIJI
Versenyzőknek úszáshoz. Fabien Gilot olimpiai bajnok, a NABAIJI technikai partnerével fejlesztett termék. Ez a FINA (Nemzetközi Úszószövetség) által minősített úszónadrág az AQUARACE technológiának köszönhetően egyesíti a kompresszió, az áramvonalas kialakítás és a kisebb közegellenállás előnyeit.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 24 990Ft %

Minimum 24 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8359141
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Fazon A JAMMER hossza 44 cm.
Jól tartja a comb- és farizmokat, és tökéletesen a testre simul.
Összetevő Magas elasztán tartalmának és a poliészterszálak nagy feszességének köszönhetően az AQUARACE anyag vékony és könnyű, ugyanakkor kiválóan ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Mivel szövete vékony és vízlepergető, nagyon könnyen megszárad úszás után. Vízlepergető szövet: külső felszínén a víz apró buborékokba rendeződik, ezáltal gyorsítja a vízben történő mozgást, és szinte alig nedvesedik át.
FINA által jóváhagyva Jammer B-FAST úszónadrág versenyzőknek, a FINA (Nemzetközi Úszószövetség) ajánlásával.
AQUARACE technológia A versenyzőknek kifejlesztett AQUARACE úszóoverallok és úszónadrágok kiváló hidrodinamikai jellemzőikkel csökkentik a fáradtságérzetet a versenyek alatt, hozzájárulnak a sportoló teljesítményének fokozásához.
Az izomzat kompressziója Anyaga kiváló kompressziót biztosít, elasztán tartalma rendkívül rugalmassá teszi. A piros megerősítő csíkok helyzete tovább növeli a kompressziót a hasfalon és a lábaknál. Különös gondot fordítottunk a szövet kidolgozására, mivel az izomzatra kompressziót kifejtő technikai anyagnak köszönhetően a vízben nő a penetrációs együttható csakúgy, mint a vér visszaáramlása, így optimális az energia felhasználása és csökken a fáradtságérzet.
Hőhegesztett varrások A hőhegesztett varrások miatt laposak az illesztések, ezért a nadrág jobban rásimul a testre, jók a hidrodinamikai jellemzői.
A speciális illesztési technikával sikerült kiküszöbölni az egyenetlenségeket a nadrág felületén, így biztosított a vízszálas áramlás, és a közegellenállás minimálisra csökken.
Csúszásgátló pántok A derékrészre szárak végére helyezett rögzítőpánt megakadályozza a felgyűrődést. A nadrág így helyén marad és jól tart a vízbe ugrás és a fordulások során is, a lehető legnagyobb bőrfelületet fedi úszás közben és csökkenti a közegellenállást.
A termékek környezetre gyakorolt hatását összehasonlító jelölés A termék környezetre gyakorolt hatásait különböző indikátorokkal számítjuk az életciklus egészére vonatkozóan. ABCDE jelölést alkalmazunk, így vásárlóink könnyen felismerhetik a legjobb környezetvédelmi teljesítménnyel rendelkező termékeket és összehasonlíthatják az azonos típusú termékeket (pólók, nadrágok, hátizsákok stb.). A Decathlon a környezetvédelmi jelölési folyamat önkéntes résztvevője. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE