Egyszerű, praktikus, összecsukható, egysebességes.

Kerékpár Kerékpározás - HOPTOWN 300 20
Kerékpár

HOPTOWN 300 20" EU kerékpár B'TWIN

B'TWIN
Alkalomszerű országúti kerékpározáshoz. Könnyen tárolható kerékpár. Öszecsukható kerékpár: Egysebességes váltó: jó teljesítményt nyújt, minimális karbantartást igényel. Oldalirányban hajtható össze: 70%-kal csökken a kerékpár helyigénye.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 45 990Ft %

Minimum 45 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 24/01/2017
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8352595
TERMÉKELŐNYÖK
Kis csomagméret Összecsukva: h: 78 cm, m: 66 cm, sz: 41 cm. Kinyitva: 145cm x108 cm x 58,5 cm.
Sokoldalúság Egysebességes váltó: jó teljesítményt nyújt, minimális karbantartást igényel.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Váz Hi-Ten acél váz. Az oldalirányban összecsukott kerékpár kis helyet foglal: otthon, irodában, személygépkocsi csomagtartójában, lakókocsiban alig lehet észrevenni, hogy ott van! Ha összehajtja, 70%-kal kisebb helyet igényel a kerékpár! A vázon lévő rögzítő rendszer megkönnyíti az összecsukott kerékpár mozgatását és tárolását.
Villa Hi-Ten egyenes acél villa a tartós használathoz.
Váltó Az egysebességes kerékpár minden területen sokirányú. Az indulás nem túl kemény, viszont sima felületen felgyorsul a kerékpár. 165 mm-es hajtókar, 44 fogas tárcsa. Egy pedálfordulattal megtehető méterek száma: egy pedálfordulattal megtehető távolság: 3,80 m.
Fékek A V-fék és az alumínium fékpatkó hatékony és fokozatos fékezést tesz lehetővé.
Kormányszár/kormányfej/kormánycsapágy félig emelt kormány, mely kényelmes testhelyzetet, könnyű irányítást és kezelhetőséget biztosít. Kormányszár szélessége: 560 mm. A kormányszáron elhelyezett 60 mm-es emelővel a szár előre vagy hátra dönthető. A fix állású alumínium kormányfej sokkal merevebb, mint az állítható magasságú változat. Jól kézbe fogható markolatok. Nyeregszár - kormányszár távolság: 540 mm. Középcsapágy-nyereg közötti távolság: min. 480 mm - max. 700 mm.
Nyereg/Nyeregszár Kényelmes, varrás nélküli szivacs nyereg és 31,6 mm átmérőjű acél nyeregszár.
Kerekek. 20"-os egyfalas felni.
Gumiköpeny 20 X 1,75 széles városi gumiköpeny. A gumit a teljesítmény és a tapadás legeredményesebb hasznosulása céljából fejlesztettük ki.
Hajtómű B'TWIN City. Hajtókarok: 165 mm.
Kiegészítők/felszerelés Dupla tárcsa, első és hátsó elemes világítás. A kerékpárhoz TILT védőhuzat és az összecsukható B'TWIN kerékpárokhoz kialakított csomagtartó használható. A kerékpár elejére kiegészítő VIOO CLIP világítás szerelhető. Az összecsukható TILT kerékpárok LED világítása is kompatibilis (az ügyfélszolgálatnál megrendelhető). Az ügyfélszolgálatnál szintén megrendelhető Hoptown 320 sárvédő is felszerelhető.
Láthatóság A kerékpáron külön kialakított hely van a bárhová egy mozdulattal felcsíptethető VIOO CLIP LED lámpa számára. A felhasználó igényei szerint villogó vagy folyamatos üzemmódban működtetett pirosan vagy fehéren világító lámpa 120 méter távolságból jól látható módon jelzi a kerékpáros helyzetét. Az üzemidő (9 h villogó és 4,5 h állandó üzemmód) biztosításához a VIOO CLIP világítás a tartozék USB kábellel feltölthető.
Felhasználó súlya/testmagassága Súly: 13,2 kg.

Felhasználó javasolt testmagassága: 1,45 m/1,78 m.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Váz
100.0% Acél
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE