Bőrből készült, kis súlyú cipő.

Gyaloglás Gyaloglás - FULLWALK 540 férfi cipő NEWFEEL - Utcai gyaloglás
/common/3Dpictures/a/f30068de048e4453b5d0fcddf6d7c69c.zip/index.html
Gyaloglás

FULLWALK 540 férfi cipő aktív gyaloglásra, szürke NEWFEEL

NEWFEEL
Aktív gyalogláshoz, országútra és erdei útra, minden időben. Rendszeres használatra. Használja ki a Fullwalk 540 bőrcipő által nyújtott maximális mozgásszabadságot sportgyaloglás közben: a Light&Resist” technológiának köszönhetően rugalmas és rendkívül könnyű.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 11 990Ft %

Minimum 11 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 25/10/2016
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8326921
TERMÉKELŐNYÖK
A talp gördülése Hajláskönnyítő bemetszések a külső talpon: hajlékony.
Ütéscsillapítás EVA habszivacs talpa felfogja az ütéseket.
Könnyű súly Anyagai megkönnyítik a gyaloglást: 250 g a 43-as méret.
Tartós használat Exkluzív „Light&Resist” összetevőjének és bőr anyagának köszönhetően kopásálló.
Kopásállóság Exkluzív „Light&Resist” összetevőjének köszönhetően kopásálló.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Szármagasság
félcipő.
Anyaga
hasított bőr.
Súly
250 g a 43-as méret.
Méretek
39-47.
Szín
szürke.
Kapható még:
különböző színekben.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Használat közben végzett tesztek Minden aktív gyaloglásra kialakított Newfeel cipőt hétköznapi gyaloglás során tesztelünk gyaloglókkal olyan körülmények között, mint amilyenekkel Ön is találkozhat minden nap (időjárás, gyaloglás időtartama, különböző talaj). Termékeinket a mindennapi használat során végzett tesztekkel fejlesztjük a vásárlók igényeinek kielégítése érdekében.
Laboratóriumi tesztek A Newfeel minden aktív gyaloglásra kialakított termékét laboratóriumban teszteli, hogy ellenőrizze azok tulajdonságait és előnyeit.
Mit jelent a "Light&Resist" kialakítás? A Light & Resist a Newfeel exkluzív külső talp kialakítása. Ez a talp olyan kémiai formulát tartalmaz, amely egyszerre ötvözi az EVA habszivacs könnyű súlyát és a gumi kopásállóságát a könnyű, tartós viselet és a maximális mozgásszabadság érdekében gyaloglás közben, mivel jóval tartósabb, mint egy kizárólag habszivacsból készült talp. Bővebb információ: www.newfeel.com
Melyek a sportgyaloglás különböző fajtái? A sportgyaloglás 30 perctől több óráig is végezhető ritmikus gyaloglás, amely szintkülönbség nélküli, egyenes terepen végezhető. Ide tartozik a jó közérzet érdekében végzett, 5-7 km/h sebességű aktív gyaloglás, valamint a teljesítmény növelése érdekében végzett, 7-20 km/h sebességű gyors gyaloglás. Ez a két típusú gyaloglás bottal is végezhető, hogy a teljes testet megdolgoztassuk, ilyen esetben nordic walkingról beszélünk. Bővebb információ a www.newfeel.com weboldalon.
Melyek az aktív gyaloglás jótékony hatásai? Az aktív gyaloglás, mivel a test számos izmát megmozgatja, egy hatékony és komplett fizikai tevékenységnek tekinthető. Más sportokhoz hasonlóan számtalan előnnyel rendelkezik nemcsak az egészség, hanem a vonalak megőrzése terén is. A sporttevékenységek közül a gyaloglás veszi legkevésbé igénybe az ízületeket. Ez tehát kíméletes sport, azonban sok erőfeszítést igényel. Bővebb információt találhat a www.newfeel.com weboldalon.
Milyen különbségek vannak az alkalmankénti, a rendszeres és az intenzív aktív gyaloglás között? A Newfeelnél az aktív gyaloglásnak különböző típusai vannak a gyakoriságtól függően:
- alkalmankénti használat: heti 1 alkalom
- rendszeres használat: heti 2-3 alkalom
- intenzív használat: heti több, mint 3 alkalom
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Anyagösszetétel Felsőrész : 60.0% Marhabőr, 40.0% Poliuretán Talp : 100.0% Etilén-vinil-acetát (EVA) Bélés : 100.0% Poliészter
Szakértőnk ajánlása Az aktív gyalogláshoz való Newfeel cipőket használat közben és laboratóriumban is tesztelik.
Tárolás A Newfeel csapata javasolja, hogy nedvességtől és fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja az aktív gyalogláshoz való cipőt.
Kezelési útmutató: A Newfeel csapata javasolja, hogy puha sörtéjű kefével tisztítsa a cipőt. Ne szárítsa hőforrás közelében! Foltok eltávolításához használjon egy fehér radírt és finoman dörzsölje. Használjon impregnáló spray-t az első használat előtt, majd minden hónapban! A nagyobb higiénia érdekében, minden használat után vegye ki cipőjéből a talpbetétet. Bővebb információ: www.newfeel.com
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE
TOVÁBBI AJÁNLATUNK A TERMÉKHEZ

Ne feledje!