50 l: Kényelmesen szállítható Könnyen beállítható

Hátizsákok és kiegészítok Túrázás - Forclaz EASYFIT Teen hátizsák QUECHUA - Túrafelszerelés
/common/3Dpictures/a/3f985930676249fa81f2f1f122ba6fad.zip/index.html
Hátizsákok és kiegészítok

FORCLAZ 50 EASYFIT JUNIOR: az automatikus beállítású hátizsák! QUECHUA

QUECHUA
11-14 éves korig, néhány napos túrázáshoz vagy kempingezéshez. Az Easyfit rendszer garancia a megfelelő beállításra. Hátizsák többnapos túrázáshoz, táborozáshoz. Az Easyfit rendszerrel egy mozdulattal beállítható a hát és a vállpántok.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 19 990Ft %

Minimum 19 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 20/01/2017
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8332432
TERMÉKELŐNYÖK
Űrtartalom Űrtartalom: 51 liter, súly: 1400 g, teli táska méretei: m 67 * sz 28 * m 26
Több rekeszes tárolás Zsebek:1 belső, 3 külső, bottartó. Elülső háló Hozzáférés a táska aljához
Kényelem Gyerekeknek megfelelő vállpánt és hát. Mellkaspánt, Easyfit rendszer
Szellőzés Jól szellőző, lépsejtes habszivacs a hátnál
Kopásállóság 10 év garancia.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Időtartam
Több nap
Űrtartalom
50 l
Kényelem
Állítható és légáteresztő hát
Víztasak
Kompatibilitás
Esőhuzat
Külön kapható
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Teszt használat közben Hátizsákjainkat rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára kifejlesztettük a terméket. A „Missions Tesztek” során a termékmenedzser a Quechuatól független tesztelőkkel közösen próbálja ki, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
A HÁTIZSÁK TECHNIKAI TESZTELÉSE A hátizsák összetevőit laboratóriumi tesztekkel vizsgáljuk: az anyagot, a csatokat, pántokat, cipzárokat... Egy anyag esetében pl.: az anyag kopásállását, szakadásállását, színtartását UV-sugárzásban, moshatóságát, vízállóságát. Majd egy kész hátizsákot vetünk alá erőpróbának, hogy lássuk, mennyire tartós: felgyorsítva előidézünk olyan hatásokat, melyek a hátizsákot több év használat alatt érik. Végül súllyal megtöltve egy bábura adjuk, amely sok kilométert tesz meg gyors gyaloglással.
10 év garancia, technikai partnerség A nehéztextilkutató és -fejlesztő csoport, mely a Quechua partnere a termékek összetevőinek és előállításának kutatásában és kivitelezésében, a hátizsákok öregedését szimuláló teszteket végzett. A vizsgálatok az összetevőkre, a varrásra és a késztermékre irányultak. Eredményei alapján a Quechua 10 év garanciát vállal a tesztelt hátizsákokra, amely a vásárláskor kapott pénztári blokkon feltüntetett időponttól lép életbe.
„10 év garancia, feltételek. A garancia a hátizsák hibáira érvényes, alóla kivételt képez a természetes elhasználódásból, valamint a hátizsák nem megfelelő használatából származó hiba. A speciális 10 éves garancia kizárólag a termék és a számla egyidejű bemutatásával érvényesíthető. Amennyiben a termékre érvényes a garancia, ingyen megjavítják vagy kicserélik. Ez a kereskedelmi garancia nem zárja ki az egyes országok/államok vonatkozó, érvényben lévő garanciáit.
Hogyan határozzuk meg egy táska űrtartalmát? „Minden hátizsákot egy standard módszerrel mérünk meg: a főrekeszt és minden kisebb zsebet kis labdákkal rakunk tele, majd kitöltjük egy beosztásokkal ellátott edénybe, melyről leolvasható az űrtartalom, vagyis, hogy hány literes a hátizsák (max. néhány százalékos eltéréssel).
Az üres táska súlya szolgál referenciaként. Kisebb eltérések előfordulhatnak.
Hogyan állítsam be a hátizsák méreteit? ELŐSZÖR ENGEDJE KI a hevedereket (vállpántok, öv, teheremelő hevederek)! VEGYE FEL A HÁTIZSÁKOT! Az 50 literes vagy nagyobb zsákokon található ÖVET CSATOLJA ÖSSZE A CSÍPŐJÉN, és HÚZZA MEG (az övnek fednie kell a csípőcsontokat)! A kisebb méretű zsákok öve a derékon helyezkedik el. Ezek után HÚZZA MEG A VÁLLPÁNTOKAT! Végül ÁLLÍTSA BE A TEHEREMELŐ HEVEDEREKET is úgy, hogy kényelmes legyen!
Hogyan állítsam be a hátizsák hátának magasságát? Keresse meg a kívánt magasságot, majd igazítsa el a táskát! (ld.: „Hogyan állítsam be a hátizsák méreteit?”). Az öv legyen a csípőnél, a vállpántok takarják a váll elülső részét, a teheremelő hevederek (melyeknek néha a magasságuk is állítható) kb. 45°-os szögben álljanak (ne legyenek se vízszintes, se függőleges irányúak)! Ha hátul túl rövidnek vagy túl hosszúnak tűnik a hátizsák, állítsa be újra, és próbálja ki ismét, amíg megfelelő nem lesz!
„Easyfit rendszer Közvetlenül a testén, intuitív módon, egyetlen mozdulattal testalkatához igazíthatja a hátizsákot: mindezt a maximális kényelemért.
„Hogyan állítsam be a Forclaz EasyFit hátizsákot?”). ELŐSZÖR ENGEDJE KI a hevedereket (vállpántok, öv, teheremelő hevederek)! VEGYE FEL A HÁTIZSÁKOT! ÖVET CSATOLJA ÖSSZE A CSÍPŐJÉN, és HÚZZA MEG (az övnek fednie kell a csípőcsontokat)! Ezután HÚZZA MEG AZ EASYFIT FÜLEKET: a vállpánt körülöleli a vállat! Végül ÁLLÍTSA BE A TEHEREMELŐ HEVEDEREKET is úgy, hogy kényelmes legyen!
„Az EasyFit rendszer hatékonyságáról a Kutatás és fejlesztési csoport által végzett tesztek A technológia előnye: A beállítás kétszer, háromszor rövidebb ideig tart az Easyfit rendszerrel. a beállítás újrakezdése = 0x az Easyfit hátizsákoknál. A beállítás minősége nem különbözik a klasszikus módon állítható hátizsákokétól: szignifikánsan kényelmesebbnek találták az EasyFit rendszert a Friedmann teszt során, 4%, és 6x több volt a helyes beállítás!
Hogyan pakolja a táskát? A zsák aljába az alvófelszerelést tegye. A nehéz felszerelést a háthoz közel tegye (sátor, főző, élelmiszer)! Köré ruhákat helyezzen! A sátoraljat a hajtóka alá teheti, a sátrat pedig a táska alá, ha a belsejében már nem fér el. A vízhatlan és polár felső legyen kéznél. A zsebekbe ossza el a napközben használatos kisebb tárgyakat (naptej, térkép, szemüveg, stb.)! A víztasakot az e célból kialakított rekeszbe helyezze, mely rendszerint oldalt található.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Fő anyag
100.0% Poliészter
Külső anyag
100.0% Poliamid
Bélés
100.0% Poliészter
Kezelési útmutató: A szövet vízhatlanságának megőrzése érdekében nem ajánlott a táskát mosógépben mosni, szárítógépben szárítani, szárazon vagy fehérítővel tisztítani. Ne vasalja! Langyos szappanos vízzel, esetleg kefével tisztítsa! Néhány év használat után impregnáló spray-vel megújíthatja az anyag vízhatlanságát.
mosás tippek
Kézzel mosandó
Nem fehéríthető
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Szárítógépben nem szárítható
Tárolás Száraz helyen tárolja!
Korlátozott felhasználás: Nem vízhatlan, eső esetén gondoskodjon eső elleni védelemről!
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE