Pontosan tart és technikás terepen sem csúszik.

Férfi túrázás Túrázás - Forclaz 700 férfi túracipő QUECHUA - Túracipő, bakancs, hótaposó
/common/3Dpictures/a/920e46ab1159431b9ebdb6ee94f94b1c.zip/index.html
Férfi túrázás

Quechua Forclaz 700 Mid vízhatlan, férfi, félmagas szárú túrabakancs QUECHUA

QUECHUA
Köves, technikás terepen való túrázáshoz tervezett beszállócipő. Pontos fűzési rendszere jól tartja a lábat. Bőr anyaga a hosszú élettartam garanciája. Talpának barázdái jól tapadnak kövön és fán is. Ideális bakancs sziklamászóknak a fal megközelítéséhez, via ferrata utakra vagy túrához, száraz, köves taljon

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 24 990Ft %

Minimum 24 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 13/12/2016
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8316063
TERMÉKELŐNYÖK
Tapadás CrossContact talp: nagyon jól tapad a sziklán!
Pontosság A hosszú fűzősor tökéletes tartást biztosít.
Jól tart 360° system: erősen tartja a lábfejet.
Ütéscsillapítás Ütéscsillapító préselt EVA és öntött PU talpbélés: még nagyobb kényelem.
Stabilitás Az X Stab technológia fokozott stabilitást biztosít.
Vízhatlanság Nedves terepen, 4 órás gyalogláshoz ajánlott, vízhatlan és légáteresztő membrán.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Méret
40-47.
Súly
545 g a 43-as méret.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
CrossContact talp: A talp rajzolatát az Essensole laboratóriumaiban végzett számos kutatás eredményei alapján fejlesztettük ki. Hatékonyságát növeli a speciális, sziklás terepen is kiválóan tapadó gumi.
360° System: Exkluzív kialakítás rüszt alatti szorítópánttal. A cipőfűzők meghúzása kihat a heveder feszességére, mely a rüszt jobb tartását eredményezi, ugyanakkor a kényelem sem csökken. A pánt és a befűzés szöge megegyezik, ezért sehol sem szorítja a lábat. Ez kivételesen jó tartást biztosít, így pontosan és biztonságosan mozoghat a legnehezebb szakaszokon is.
X Stab kialakítás: TPU (merev műanyag) betét stabilizálja a sarkat. A saroknál sűrített EVÁ-ba ágyazott betét stabilizálja és nem engedi elmozdulni a sarkat. Ez a betét folytatódik a cipő oldalán, ahol körbefogja a 360° System pánt, majd a cipő elülső részének közepénél elvékonyodik. Merevítőként szolgál, és a talp elülső részén lévő injektált EVA-val optimális lendületet biztosít.
Ütéscsillapítás: Kétféle megoldás kombinációja biztosítja az optimális ütéscsillapítás és a kis súly egyensúlyát. A legnagyobb ütéscsillapítást igénylő saroknál préselt EVA habszivacs található: tartós ütéscsillapítást biztosít minimális anyagvastagság mellett. A cipő elülső része injektált EVA, ami lendületes mozgást biztosít az ütéscsillapításnak és a „visszapattanó” anyagának köszönhetően.
Vízhatlansági teszt. A cipő vízhatlansági tesztje: Használat során és laboratóriumban is tesztelt, légáteresztő és vízhatlan membránnal ellátott cipő, amely optimális védelmet nyújt esőben. Először víz alá merítjük, hogy megvizsgáljuk, vannak-e légbuborékok a cipő felületén. Majd félig vízbe merítve, egy gépkar mozgatja a cipőt, gyaloglást szimulálva: ekkor azt ellenőrizzük, hogy a belseje tökéletesen száraz marad-e.
A vízhatlanság 3 szintje. A vízhatlansági teszt eredményeképp megállapítjuk, hogy a vízhatlanság 3 szintje közül a cipő melyiknek felel meg: 2000 hajlítás (kb. 2 órányi gyaloglás), 4000 hajlítás (kb. 4 órányi gyaloglás) vagy 8000 hajlítás (kb. 8 órányi gyaloglás). A teszt vagy a használat után megszáradt cipő visszanyeri eredeti vízhatlanságát.
A cipő vízhatlansági szintje. 8000 hajlításig vízhatlan.
Vásárlási tanácsok Mindkét cipőt húzza fel túrazoknira, és álljon fel!
Próbáljon fel több modellt, akár több méretben is!
2 ponton ellenőrizze, kényelmes-e a cipő: a saroknál és a rüsztnél!
Figyeljen, hogy sehol se szorítsa a cipő a próba során!
Próbaképp gyalogoljon az áruházban a cipővel a lábán!
Fokozatosan szoktassa hozzá a lábát a cipőhöz, hordja egyre hosszabb ideig!
Melyik méretet válasszam? Túrázáshoz válasszon egy mérettel nagyobb cipőt, hogy kényelmes legyen és a lábujjak ne ütközzenek a cipő orrának! Javaslat: rövid körömmel viselje, és minden lejtmenet előtt ellenőrizze, hogy fűzője elég szoros-e ahhoz, hogy lába ne csússzon előre a cipőben!
Tesztek terepen. Cipőinket rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára a terméket kifejlesztettük. A „Missions” tesztek során a termékmenedzser a Quechuától független tesztelőkkel együtt próbálja ki, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
Laboratóriumi tesztek. Laboratóriumi tesztekkel ellenőriztük a következőket: a fűző és a fűzőlyukak szakadásállása, a ragasztás tartóssága, mérgező anyagok kiszűrése, UV-állás, a talp és a felsőrész összetevőinek kopásállása, gyors elhasználódás megelőzése.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Felső rész - Fő anyag
20.0% Poliészter, 35.0% Poliuretán, 45.0% Marhabőr
Bélés
80.0% Poliészter, 20.0% Poliuretán
Talp
10.0% Hőre lágyuló poliuretán, 50.0% Gumi - butadién-sztirol gumi (SBR), 40.0% Etilén-vinil-acetát (EVA)
Kezelési útmutató: Rendszeresen ápolja, tisztítsa a tartós használat érdekében! Használjon kefét és/vagy szivacsot a cipő tisztításához és a sár- vagy földmaradék eltávolításához! Hasított bőrön nem javasolt bőrápoló krém és impregnáló szer használata. Nem tesz kárt magában a bőrben, de megváltoztatja a felületét. Szabad levegőn, ne hőforrás közelében szárítsa! Mosógépben nem mosható.
Tárolás Nedvességtől védett, jól szellőző helyen tárolja!
Korlátozott felhasználás: Sziklamászásra nem alkalmas!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Cipőinket rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára a terméket kifejlesztettük. A „Missions" tesztek során a termékmenedzser a Quechuatól független tesztelőkkel közösen próbálja ki, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE