A csapat kedvence: stílusos és kényelmes.

Téli sportok Téli sportok - EVOSTYLE fiú síkabát WED'ZE - Téli sportok - WEDZE
Téli sportok

EVOSTYLE mintás, fiú síkabát WED'ZE

WED'ZE
Haladó fiúknak, síeléshez, snowboardozáshoz, meleg és kényelmes kabát sípályára, a freestyle gyakorlásához. Bevonatos külső szövet, ellenáll az időjárás viszontagságainak. Belső hószoknya, állítható kapucni, strapabíró és meleg: az ideális kabát síeléshez vagy a téli hétköznapokhoz.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 15 990Ft 25 %

Minimum 11 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/02/07 Részére

** Ettől 2016/02/04 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/02/04 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/02/07 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/02/04 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8343658
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
VÍZHATLANSÁG: Bevonat: 5000mm. Az ISO 811 szabvány szerinti teszt során az anyag vízhatlanságát a vízoszlop magassága szerint, milliméterben határozzák meg. Minél nagyobb ez a víznyomás, annál vízhatlanabb az anyag. Egy 5000 mm-es vízhatlanságú szövet 5000 mm nagyságú vízoszlop nyomásának áll ellen.
VÍZHATLAN FŐBB VARRÁSOK Ezek a varrások a vízálló és hőhegesztett szalagoknak köszönhetik vízhatlanságukat. A varrások hátoldalára forrasztják ezeket, a vízhatlansághoz nélkülözhetetlen szalagokat, a kapillaritás jelenségének megelőzésére (a víz a szálakon és/vagy a varrás kis lyukain keresztül hatol be).
EGYEDIVÉ TEHETŐ A hát bélésének tetején címke található, melyre felírhatja gyermeke nevét, így nem keveredik el a kabát. Ez nagyon praktikus lehet a sípályán vagy az óvodában!
EGYSZERŰ TISZTÍTÁS Mosógépben mosható.
Hogy elkerülje a termék károsodását, tisztításkor tartsa be a kezelési útmutatót!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Anyagösszetétel Külső anyag: 100% poliészter. Töltet: 100% poliészter. Fő bélés: 100% poliészter, másodlagos bélés: 100% poliamid
Szakértőnk ajánlása A Wed'ze termékeket valós időjárási körülmények között tesztelték. Hóban, hidegben, síelés közben előforduló időjárásban. A tervezők, a termékmenedzser, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, melyre tervezték és fejlesztették.
Tárolás Lehetőleg vállfán, ne összehajtva tárolja, hogy megóvja az anyag bevonatát! Tárolás előtt hagyja teljesen megszáradni!
Kezelési útmutató: 30°C-on mosógépben mosható. Szintetikus programmal. Kifordítva mossa! Kevés mosószert használjon! Ne használjon öblítőt! Kétszer is centrifugázható. Vállfán, jól szellőző, meleg helyen szárítsa! Szárítógépben nem szárítható. Vegytisztítani nem ajánlott!
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE