Lásson és lélegezzen a vízben is!

Búvárkodás Búvárkodás - EASYBREATH búvármaszk TRIBORD - Víz - TRIBORD, NABAJI
Búvárkodás

EASYBREATH türkizkék felszíni búvármaszk TRIBORD

TRIBORD
Snorkeling búvárkodáshoz a vízfelszín közelében (10 éves kortól). A panorámás látómező és az orron át történő belégzés révén a tenger alatti élővilág felfedezése még elérhetőbb közelségbe kerül az Easybreath búvármaszkkal.

Szín : Türkiz

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 12 990Ft %

Minimum 12 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 09/12/2016
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8304667
TERMÉKELŐNYÖK
Látómező 180°-os látómező és törhetetlen polikarbonát lencse: fokozott biztonság.
A természetes légzés elősegítése Természetes légzést tesz lehetővé az orron és/vagy a szájon keresztül
Párásodásgátló hatás Exkluzív kialakítású szellőzésének köszönhetően páramentes.
Könnyű le- és felvétel Az állítható és rugalmas textil fejpánt nem húzza a hajat.
Víz- és porállóság A Dry Top rendszerű búvármaszk felülről magakadályozza a víz beszivárgását.
Vízelvezetés A vízürítő szelep kinyomja a vizet, amikor megemeli a fejét.
Láthatóság A légzőcső narancssárga teteje jobban látható, mint egy hagyományos légzőcsőé.
Univerzális méretek 4 méret. Kényelmes és vízhatlan szilikon perem.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Típus
Búvárszemüveg
Előny
Kényelem, textil pánt
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Miért nem hosszabb a Easybreath légzőcső? A látszat ellenére, az Easybreath légzőcsö jobban kiemelkedik a vízből, mint a hagyományos légzőcsövek. Egy hagyományos légzőcső hosszabbnak tűnhet, mivel a szájtól indul, és nem a fejtetőtől, mint az Easybreath esetében. Ha megpróbál lélegezni először egy légzőcsövön, majd egy locsolócsövön keresztül, megtapasztalhatja, hogy minél hosszabb a cső, annál nehezebb levegőt venni.
A megfelelő légzés feltételeire vonatkozó hatályos szabványok értelmében a cső hossza tovább már nem növelhető.
Miért nem lehet szabadtüdős merülést végezni az Easybreath szemüvegben? Az Easybreath® búvármaszkban sokkal több levegő fér el a hagyományos búvárszemüvegekhez képest. Ebből adódóan 1 méter mélységtől kezdődően a szemüveg arcra gyakorolt nyomása már kényelmetlenné válik. A szabadtüdős merülésnél elengedhetetlen, hogy a búvár dekompressziót hajtson végre. Márpedig az Easybreath búvármaszkkal ez nem lehetséges, mivel az orr a szemüveg belsejében helyezkedik el.
Miért van 4 különböző méret?
Melyik Easybreath méretet válasszam?
Az arc 90%-át befedő Easybreath búvármaszk 4 méretben kapható. A 10-12 éves korosztálynak az XL méret a megfelelő. Az S/M méretet nők és tinédzserek választhatják. Férfiaknak az M/L vagy az L/XL méret ajánlott. A méret kiválasztásához helyezze a búvármaszkot az arcára: hogy ne legyen rés az álla és a szemüveg alsó része között!
További információk találhatók a Tribord. com weboldalon: http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-choisir-la-taille-de-son-masque-easybreathr
Használhatom az Easybreath búvármaszkot, ha szakállam van? A szakáll miatt nagyobb mennyiségű víz is beszivároghat! Szakállas férfiaknak javasoljuk, hogy borotválkozzanak meg az Easybreath használata előtt, mivel a szakáll miatt nem biztosítható a vízhatlan szigetelés a szilikon szoknya és az arcbőr között.
Hogyan működik az exkluzív páramentesítő rendszer? 18°C-os vízhőmérséklettől kezdve működik optimálisan, mivel a beszívott friss levegő először a szemüveg lencséjével találkozik, mielőtt az orrba vagy a szájba jutna. A kilélegzett magas páratartalmú levegő oldalirányban távozik a szilikon és műanyag elvezetőkön keresztül. Ennek következtében a levegő folyamatosan megújul. Ugyanazon az elven működik, mint a gépjármű szélvédő szellőzése.
Hogyan működik a víz bejutását megakadályozó Dry top rendszer? Azért fejlesztettük ki, hogy a víz ne juthasson a légzőcsőbe még hullámzáskor sem, illetve akkor sem, ha túlságosan előrehajtaná a fejét, miközben a vízfeneket vizsgálja. Merüléskor a légzőcsőben található úszószelep elzárja a légzőcső felső részét. Ha merülés közben feljön a vízfelszínre, ne felejtse el megfújni a pipát, hogy a szelep ismét leereszkedjen.
Mire ügyeljek az Easybreath használata során? Az egyetlen, amitől óvja: A HOMOK!
Ügyeljen arra, hogy az Easybreath búvármaszkot ne érje homok, ami megkarcolhatja a polikarbonát felületet. Ha a búvármaszk homokkal szennyeződött, ne csatlakoztassa rá a légzőcsövet! A légzőcsövet és a szemüveget is öblítse le, mielőtt összeilleszti!
A homok a cső falához szoríthatja az úszószelepet. Alaposan öblítse át a csövet, vagy a hátsó légzőnyíláson át vezessen be egy kulcsot a csőbe az úszószelep kimozdításához, majd öblítse át a rendszert.
Minden gyakran ismételt kérdést megtalál a tribord.com oldalon. Erről bővebben a Tribord.com weboldalon az Easybreath felszíni búvármaszkkal kapcsolatos gyakran ismételt kérdések (GYIK) címszó alatt tájékozódhat: http://www.tribord.tm.fr/conseils/masque-snorkeling-easybreath-questions-les-plus-frequentes-faq
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Lencse
100.0% PC-ABS
Váz
100.0% Polipropilén
Cső/Szelepcsatlakozó
100.0% PC-ABS
Tömítés
100.0% Szilikon
Kezelési útmutató: Használat után tiszta vízben öblítse!.
Tárolás Száraz, fénytől védett helyen tárolja!
Korlátozott felhasználás: NEM ALKALMAS SZABADTÜDŐS MERÜLÉSHEZ ÉS INTENZÍV ÚSZÁSHOZ.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE
TOVÁBBI AJÁNLATUNK A TERMÉKHEZ

Ne feledje!