Bőrből készült, tartós cipő.

Gyaloglás Gyaloglás - BORZA gyaloglócipő, barna NEWFEEL - Utcai gyaloglás
/common/3Dpictures/a/052d822a54014c61bf8bf59e61b49e3f.zip/index.html
Gyaloglás

BORZA férfi sportgyalogló cipő, gesztenyebarna színű NEWFEEL

NEWFEEL
Aktív gyalogláshoz, országútra és erdei útra, minden időben. Intenzív használatra. A Borza bőr férfi cipő tartós és CS ütéscsillapítással rendelkezik. Ideális sportgyalogláshoz.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 14 990Ft %

Minimum 14 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 28/10/2016
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8209310
TERMÉKELŐNYÖK
A talp gördülése Hajláskönnyítő bemetszések a külső talpon: hajlékony.
Ütéscsillapítás EVA habszivacs talpa és CS sarokkialakítása felfogja az ütéseket.
Tartós használat Bőr felsőrészének és gumitalpának köszönhetően rendkívül tartós.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Szármagasság
félcipő.
Anyaga
hasított bőr.
Súly
330 g egy cipő 43-es méretben.
Méretek
39-48.
Szín
barna.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Használat közben végzett tesztek Minden aktív gyaloglásra kialakított Newfeel cipőt hétköznapi gyaloglás során tesztelünk gyaloglókkal olyan körülmények között, mint amilyenekkel Ön is találkozhat minden nap (időjárás, gyaloglás időtartama, különböző talaj). Termékeinket a mindennapi használat során végzett tesztekkel fejlesztjük, így meg tudunk felelni a gyakorlattal szemben támasztott elvárásaiknak.
Laboratóriumi tesztek A Newfeel minden aktív gyaloglásra kialakított termékét laboratóriumban teszteli, hogy ellenőrizze azok tulajdonságait és előnyeit.
Mit jelent a „CS” kialakítás? A gyaloglás során fellépő fájdalom leggyakrabban a sarokcsontból indul ki. Ezért tervező és fejlesztő csapatunk megalkotta a CS, azaz Circular System kialakítást. Az ütéscsillapító rendszert, amelyet a Decathlon csapata szabadalmaztatott, a Newfeel cipőkbe építik be. A rendszer lényege, hogy teret képez a sarok alatt, így elkerülhető a cipőtalppal való közvetlen érintkezés, ami maximális kényelmet nyújt a lábnak. Bővebb információ: www.newfeel.com
Melyek a sportgyaloglás különböző fajtái? A sportgyaloglás 30 perctől több óráig is végezhető ritmikus gyaloglás, amelyet szintkülönbség nélküli, egyenes terepen végezhet. Ide tartozik a jó közérzet érdekében végzett, 5-7 km/h sebességű aktív gyaloglás, valamint a teljesítmény növelése érdekében végzett, 7-20 km/h sebességű gyors gyaloglás. Ez a két típusú gyaloglás bottal is végezhető, hogy a teljes testet megdolgoztassuk, ilyen esetben nordic walkingról beszélünk. Bővebb információ a www.newfeel.com weboldalon.
Mik az aktív gyaloglás jótékony hatásai? Az aktív gyaloglás, mivel a test számos izmát megmozgatja, hatékony és komplett fizikai tevékenységnek tekinthető. Más sportokhoz hasonlóan számtalan előnnyel rendelkezik nemcsak az egészség, hanem vonalak megőrzése terén is. A sporttevékenységek közül a gyaloglás veszi legkevésbé igénybe az ízületeket. Ez tehát kíméletes sport, azonban sok erőfeszítést igényel. Bővebb információt találhat a www.newfeel.com weboldalon.
Milyen különbségek vannak az alkalmi, a rendszeres és az intenzív aktív gyaloglás között? A Newfeelnél az aktív gyaloglásnak különböző típusai vannak a gyakoriságtól függően:
- alkalmi használat: heti 1 alkalom
- rendszeres használat: heti 2-3 alkalom
- intenzív használat: heti több, mint 3 alkalom
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Anyagösszetétel Cipőfelsőrész (kívül) : 100.0% Bőr Talp : 100.0% Gumi Cipőfelsőrész (belül) : 100.0% Textil
Szakértőnk ajánlása Az aktív gyalogláshoz való Newfeel cipőket használat közben és laboratóriumban is tesztelik.
Tárolás A Newfeel csapata javasolja, hogy nedvességtől és fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja az aktív gyalogláshoz való cipőt.
Kezelési útmutató: A Newfeel csapata javasolja, hogy puha sörtéjű kefével tisztítsa a cipőt. Ne szárítsa hőforrás közelében! Foltok eltávolításához használjon egy fehér radírt és finoman dörzsölje. Használjon impregnáló spray-t az első használat előtt, majd minden hónapban! A nagyobb higiénia érdekében, minden használat után vegye ki cipőjéből a talpbetétet. Bővebb információ: www.newfeel.com
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE
TOVÁBBI AJÁNLATUNK A TERMÉKHEZ

Ne feledje!