Könnyű.

Gyaloglás Gyaloglás - ACTIWALK 100 gyaloglócipő NEWFEEL - Utcai gyaloglás
/common/3Dpictures/a/a9e0b8a145864105aa5380d7dc2f5a28.zip/index.html
Gyaloglás

ACTIWALK 100 gyerek sportgyalogló cipő, fehér színű NEWFEEL

NEWFEEL
Aktív gyalogláshoz országútra és földútra, minden időben. Alkalmi használatra. A tépőzáras Actiwalk 100 gyerekcipő könnyű és ideális kezdő sportgyalogláshoz.

Szín : FEHÉR

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 2 990Ft %

Minimum 2 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 03/11/2016
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8330114
TERMÉKELŐNYÖK
A talp gördülése A külső talpon lévő hajláskönnyítő bemetszések rugalmasságot biztosítanak.
Ütéscsillapítás Vastag EVA habszivacs talpa felfogja az ütéseket.
Könnyű súly Kis súlyának köszönhetően szabad mozgást biztosít: 136 g a 33-as méret.
Tapadás Formázott talpának köszönhetően jól tapad a talajon. Nem hagy nyomot a padlón.
Stabilitás Ergonomikus kérge jól tartja a lábat és a sarkat.
Könnyű kezelhetőség A szintetikus anyagnak köszönhetően könnyen, egy szivaccsal tisztítható.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Méretek
28 - 39.
Talp
Nem hagy nyomot a padlón.
Kapható még:
különböző színekben.
Befűzés
tépőzáras.
Szármagasság
félcipő.
Anyaga
bőrhatású.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A sportgyalogló cipő használható iskolai sportoláshoz is? A sportgyalogláshoz kialakított cipőink/sportcipőink kielégítik az iskolai sport igényeit: a talpa nem hagy nyomot a padlón, rugalmas, jól tapad, könnyű és jó tartást biztosít.
Ortopéd talpbetét Ha ortopéd talpbetéttel kívánja használni, válasszon nagyobb méretű cipőt vagy vegye ki a talpbetétet a Newfeel gyerekcipőből!
Tartás a saroknál A jobb tartás érdekében minden Newfeel gyerek gyaloglócipő megerősített kéreggel rendelkezik.
Érdemes egy mérettel nagyobb cipőt venni a gyereknek, hogy hosszabb ideig hordhassa? Nem! Ha túl nagy a cipő, a gyerek lábát nem tartja megfelelően, elsősorban a sarokrésznél. Így a láb oldalirányban elmozdulhat és a cipő már nem idomul a lábhoz. Ezért a gyermek természetes járása megváltozhat, amelyet a térd, a medence és a hát igyekszik kompenzálni. Viszont az sem jó, ha a cipő túl szoros. A cipő orra és a lábujj között 6 mm-es helynek kell lenni.
Hogyen ellenőrizhető, hogy a gyermek számára választott méret megfelelő? Miután felhúzta a gyerek a cipőt, tenyérrel nyomja meg a cipő orrát és ellenőrizze, hogy nem ér odáig a gyerek lábujja. A cipő sarkánál hátul próbálja meg becsúsztatni az ujját jó mélyre, hogy ellenőrizze elég hely van a cipőben (6 mm). Ha vékony ujjai vannak és az ujj vége könnyen befér akkor körülbelül 10 mm hely van, ha szorul, akkor pont jó a méret! Bővebb információ: www.newfeel.com
Érdemes kifejezetten talpbetétes cipőt választani? Nem! A gyermekek 90%-a egészséges lábbal születik. Nincsen bokasüllyedésük, nincsen elváltozott lábboltozatuk! A növekedés során a lábizmok erősödnek és fejlődik a lábboltozatuk. A talpbetét olyan mint egy protézis! Hogyha nincsen (mezítláb vagy betét nélküli cipő), a test igyekszik kompenzálni a megbomlott egyensúlyt, ami hátfájást okozhat. Bővebb információ: www.newfeel.com.
Van egy kis cipőromboló odahaza, hogyan válasszam ki számára a legstrapabíróbb cipőt? A gyerekek használat közben nagyobb igénybevételnek teszik ki a cipő orrát. Fordítson megkülönböztetett figyelmet a cipőtalpra. A természetesen erős anyagok, például a gumi hosszabb ideig tartanak. A lábat körülvevő, orrnál felhajló talp ütéscsillapítóként is szolgál. A felsőrésszel kapcsolatban érdemes tudni, hogy a bőr a tartósság záloga és a megerősített orr révén hosszabb ideig kopásálló a cipő. Bővebb információ: www.newfeel.com
Használat közben végzett tesztek A forgalombahozatal előtt a Newfeel gyerek cipőket gyaloglás közben tesztelik olyan körülmények között, mint amilyenekkel a gyerekek minden nap találkozhatnak a tornateremben, illetve az iskolába vagy a haza vezető úton. Termékeinket a mindennapi használat során végzett tesztekkel fejlesztjük a vásárlók igényeinek kielégítése érdekében.
Laboratóriumban végzett tesztek A Newfeel minden aktív gyaloglásra kialakított termékét laboratóriumban teszteli, hogy ellenőrizze azok tulajdonságait és előnyeit.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Anyagösszetétel Felsőrész : 60.0% Poliuretán, 40.0% Poliészter Bélés : 100.0% Poliészter Talp : 100.0% Etilén-vinil-acetát (EVA)
Szakértőnk ajánlása A Newfeel gyerekcipőket/sportcipőket laboratóriumban és használat közben is tesztelik gyerekek.
Tárolás A Newfeel csapata javasolja, hogy nedvességtől és fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja a cipőt.
Kezelési útmutató: A Newfeel csapata javasolja, hogy a cipőt nedves szivaccsal tisztítsa. Kérjük, ne hőforrás közelében szárítsa a cipőt. A nagyobb higiénia érdekében rendszeresen vegye ki a talpbélést gyermeke cipőjéből, amikor nem viseli. Így a talpbélés és a cipő megfelelően kiszárad. További információ: www.newfeel.com
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE