Fedezze fel újra a mozgás örömét az

Energy választék termékeivel

logo
image

Nem kérdés, hogy újra formában lesz!

Olyanedzéstervvel, amely az Ön ritmusához igazodik: szereti feszegetni határait? Mégis kényelmesen edzeni? Érezni, hogy teste könnyedén dolgozik? Így lehet meghatározni az örömteli fitneszedzést! Készen áll? Nézze meg az Energy választékot.

image

Kényelmes és könnyű

 • image

  izzadság-elvezetés

Az Energy választék termékei ideálisak heti 1-2 alkalommal végzett fitneszedzéshez Ruházata követi a mozdulatokat és stílusos megjelenést biztosít: divatos, színes, könnyű és a test vonalát követő szabásvonal. Kényelmes és szabad mozgást biztosít!

Ismerje meg a választékot

Gyorsítsa tempóját az

Energy+ választékkal

logo
image

Az iskolakezdés az Ön számára nem a lazítás időszaka!

Éppen csak véget ért a nyári szünet, és máris úgy érzi, hogy létszükséglet: a rendszeres edzés heti 2-3 alkalommal. Milyen eszközökkel lehet legjobban motiválni? Stílus, technikai jellemzők, légáteresztés. Ne habozzon! Növelje tempóját az Energy+ választék termékeivel!

image

Légáteresztés,
technikai jellemzők, stílusos megjelenés

 • image

  izzadság-elvezetés

 • image

  melltartás enyhe rázkódás

 • image

  Szellőzés

Az Energy+ termékeket boldogan viselik azok, akik kikapcsolódásképpen stílusosan kívánnak sportolni. Technikai ruházati felszerelés, rásimul a testre, kivezeti az izzadságot, így az edzés során végig száraz marad a sportoló. Teljesítmény és stílusos megjelenés egyszerre!

Ismerje meg a választékot
model

Merjen intenzíven edzeni a választék termékeivel

Energy Xtrem

logo
image

Az Ön számára a nyár utáni időszak az intenzív, gyakori edzések időszaka.

A legfontosabb, hogy ismét tevékenyen teljenek hétköznapjai.. Mi jellemzi fitneszprogramját? Energikus, intenzív ritmus. Mérje teljesítményét másokéhoz vagy a sajátjához! Ismerkedjen meg a legigényesebb sportolóknak tervezett Energy Xtrem választék termékeivel.

image

Kiváló technikai jellemzők, maximális légáteresztés

 • image

  izzadság-elvezetés

 • image

  melltartás
  Közepes és nagy intenzitás

 • image

  Szellőzés

Fitneszrajongóknak tervezett kollekció. Intenzív és rendszeres edzéshez (heti 3-4 alkalom) tervezett választék, az Energy Xtrem termékei könnyű, technikai anyagból készülnek, légáteresztők, nagyon lapos varrásokkal, jól szellőző mesh betétekkel vannak ellátva. A legjobb termékek erős rázkódással járó mozgáshoz!

Ismerje meg a választékot
model