SUBEA

Tömlőmandzsetta búvárkodáshoz, 2 db

3 990 Ft
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8334356

A Subea tervezőcsapata a reduktortömlők végeinek védelmére tervezet ezeket a mandzsettákat.

A mandzsettát a reduktor tömlőjére kell ráhúzni, így lassítja az elhasználódást és meghosszabbítja a tömlők élettartamát.

Online készlet

Áruházi készlet

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Könnyű össze és szétszerelés

    Bármilyen méretű reduktortömlőre ráhúzható.

    Sokoldalúság

    Meghosszabbítja a tömlők élettartamát.

    Leírás

    Tanácsok a mandzsetták cseréjéhez

    A reduktor tömlőinek cseréje előtt javasoljuk, hogy merítsd néhány percig forrásban lévő vízbe őket! Így meglágyulnak, és könnyebb lesz őket felhelyezni vagy lehúzni.

    Reduktorok felülvizsgálata

    A Subea-Tribord javasolja, hogy a reduktort kétévente vizsgáltasd felül, valamint legalább évente egyszer vizuális ellenőrzést is végeztess rajta! Ezt a két vizsgálatot Subea-Tribord minősítéssel rendelkező szerelőműhelynél kell elvégeztetni.
    Időszakos karbantartás :

    Reduktor karbantartása

    A reduktor tisztításához vagy megolajozásához soha ne használj oldószert vagy szénhidrogén alapú terméket! Soha ne használj spray-t, mert a hajtógázok roncsolhatják a műanyagot!

    A termékek jótállása

    A SUBEA-TRIBORD termékek két év jótállással rendelkeznek, melyet a vásárlás időpontjától, illetve a rejtett hibákra vonatkozó, jogszabály által előírt jótállás esetén a hiba felfedezésétől kell számítani. A jótállás megfelel az országonként változó, egyedi jogszabályi előírásoknak.
    Termékeink sportoláshoz, és nem foglalkozásjellegű használatra készültek. A jótállás nem terjed ki a nem megfelelő használat következtében bekövetkezett sérülésekre, valamint a használatból eredő kopásra.

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Összetétel

    Aljzat 100%

    Tárolási tanácsok

    Fontos, hogy a búvárfelszerelést ózont kibocsátó tárgyaktól távol tárold! Hőtől és napfénytől védett, száraz helyen tárolandó.

    Használatra vonatkozó korlátozások

    Merülés előtt ellenőriztesd búvároktatóval!

    Tesztek

    Technikai partnerünk: Planet Océan, ötcsillagos PADI búvárközpont. A bázis egész évben TRIBIRD búvártermékeket használ. Az edzők magas színvonalú munkájukkal járulnak hozzá a termékeink fejlesztéséhez. A termékfelelősökkel, a tervezőkkel és a mérnökökkel karöltve végig követik a termék útját, kezdve a tervezéstől, a prototípusokon végzett próbákon át a tartóssági tesztekig, amelybe kezdő búvárokat és leendő edzőket is bevonnak.

    Képek

    Tömlőmandzsetta búvárkodáshoz, 2 db
    Tömlőmandzsetta búvárkodáshoz, 2 db
    Tömlőmandzsetta búvárkodáshoz, 2 db

    Vélemények