A melltartó kiváló tartást biztosít.

Úszás Úszás - 1P ANNA úszódressz NABAIJI - Sportok
Úszás

Anna fekete-rózsaszín klórálló egyrészes női úszódressz tonizáló vízitornához NABAIJI

NABAIJI
Erősítő vízitornához ( aquafitnesz, aquabike). Egyrészes úszódressz tonizáló vízitornához (aquabike, aquafitnesz), kiválóan tartja a mellet.

Szín : FEKETE

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 7 990Ft %

Minimum 7 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 25/10/2016
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8371488
TERMÉKELŐNYÖK
Tartás Előformázott és perforált betét. Jól tartja és előnyösen pozícionálja a mellet.
Klórral szembeni ellenállás Több mint 200 óra viselet: rendszeres használatra ajánlott.
Zárt Forma Közepesen mély dekoltázs a szabad mozgáshoz.
Környezeti hatás Termék összehasonlítás: Női fürdőruha felső-sustainability.decathlon.com
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Típus
Egyrészes.
Fazon
Keresztezett vállpántok.
Gyakoriság
Rendszeres
Előny
Klórral szembeni ellenállás
Kivágás
Közepes.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Használata: tonizáló vízi gimnasztika Az erősítő vízitorna hasonló az aquafitneszhez. A gyakorlatok középpontjában az izmok valamit a szív- és érrendszer megerősítése áll. Napjainkban leginkább elterjedt formája az aquabiking (víz alatti kerékpározás). A Nabaiji aquafitnesz termékcsalád csak olyan úszódresszeket tartalmaz, melyek jól tartják a mellet. Anyaguk rendkívül klórálló, így igény szerinti gyakorisággal lehet a vízben sportolni.
Jól tart. Belső melltartó: a vízitornához olyan úszódresszt tanácsos választani, amelyik jól tartja a melleket. A melltartó részt bélés és rugalmas szilikon pánt alkotja, így nem mozdul el mialatt Ön a gyakorlatokat végzi. Mozogjon nyugodtan!
Összetevő Fő anyag: 100 % poliészter. Mérnökeink olyan poliészter alapanyagot fejlesztettek ki, melyben az elasztán szálat PBT szálra cserélték. Az így létrehozott termék megfelelően rugalmas, kényelmes és ellenáll a klór roncsoló hatásának. A PBT további előnye, hogy gyorsan szárad. Az anyag ellenállása csupán 3-4%-ot veszít teljes élettartama alatt. További előny: ellenáll az UV-sugárzásnak. A színeit megtartja, még az élénkek sem fakulnak az idő során.
AQUARESIST technológia: Az AQUARESIST védjeggyel ellátott termékek nagyon tartósak, ellenállnak a klór roncsoló hatásának. Megőrzik a rugalmasságukat, ellenállnak az UV-sugárzásnak is. Ezért ajánljuk rendszeresen és intenzíven uszodában edzőknek.
Összehasonlító jelölés a termékek környezetre gyakorolt hatásáról A termék környezetre gyakorolt hatásait különböző indikátorokkal számítjuk az életciklus egészére vonatkozóan. ABCDE jelölést alkalmazunk, így vásárlóink könnyen felismerhetik a legjobb környezetvédelmi teljesítménnyel rendelkező termékeket és összehasonlíthatják az azonos típusú termékeket (pólók, nadrágok, hátizsákok stb. ). A Decathlon a környezetvédelmi jelölési folyamat önkéntes résztvevője. További információ: http://sustainability. decathlon. com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Anyagösszetétel Fő anyag : 100.0% Poliészter Töltet : 60.0% Poliuretán, 40.0% Poliamid Belső anyag : 76.0% Poliamid, 24.0% Elasztán Merevítő : 100.0% Poliamid
Szakértőnk ajánlása Az AQUARESIST védjeggyel ellátott termékeket ciklikusan ismétlődő nyújtással teszteltük 240 órán keresztül, klóros vízzel teli medencében. Ez idő alatt az anyag semmit sem veszített rugalmasságából. A hagyományos fürdőruhákkal ellentétben a termék változatlan maradt.
Korlátozott felhasználás: Használata nem ajánlott csúszdán.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE
TOVÁBBI AJÁNLATUNK A TERMÉKHEZ

Ne feledje!